EURO 2024 D Grubu M:3 | Hollanda 2-3 Avusturya | MS | 25 Haziran | TRT 1

Fransayi elinden kaçıran Avusturya, Hollandayi avladı, valla helal tebrikler 👏👏

Abi adamlar bizim mıymıy hareketsiz hücuma antitez bir defans yapıyorlar... Sahanın her yerinde adım attırmıyorlar... Çok çabuk ve hızlı pas yapamazsan orta sahayı geçemiyorsun, veya hayvan gibi etkili driblingle top taşıman lazım... Bizim asla yapamadığımız şeyler şu dönem...

Yetmiyor bir de o kazandıkları toplarla hayvan gibi hızlı çıkabiliyorlar... Defanstaki boşlukları değerlendirebiliyorlar...

Tempoysa tempo, takım oyunuysa takım oyunu, sertlikse sertlik, çabukluksa çabukluk... Bir takım daha ne kadar bize ters olabilir bilmiyorum.

Tek avantajımız şu turnuva performansı ve malum 6-1'lik hazırlık maçı üstüne fazla hafife almaları falan olabilirdi ama ona da Ragnick izin vermez herhalde...

Hazırlık maçı gösterge değil. Samet malı oynamazsa Arda-İsmail vs sağlıklı olursa Avusturyayla başa baş oynarız. 6-1lik maç da bi yere kadar başa baş gidiyodu sonra 2-3 tane penaltıyla saçma sapan yerlere gitti maç

ne abarttınız avustralyayı yav. sadece koşan mücadele eden düz bir takım. bizim çocuklar daha yetenekli.

Bizim çocukları maalesef yine paramparça eder bu Avusturya

ne abarttınız avustralyayı yav. sadece koşan mücadele eden düz bir takım. bizim çocuklar daha yetenekli.
IMG_20180713_205419.webp

şu en iyi 3üncüler yüzünden hollanda çıkıyor gene di mi ?

Avusturya çok büyük iş yaptı helal olsun. Alkışa alkışlayacaksın abi. Fransa ve Hollandalı gruptan lider çıkmak takdire şayan. Ralf Ragnick farkı, Sabitzer ve Zaybalt müthiş oynadılar. Bizi de yenerler bu arada çok sevinmeyin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avusturya teknik ekibi şu an aman fizikli, tempoyu düşüren, iyi kapanan ve maçı uyutan Çekler değil de sözde ofansif oynamaya çalışan ama organizasyonu zayıf, defansı elek, alan paylaşmakta zorlanan Türkler gelsin diye dua ediyordur...

.
ralf ustadi ,
uzun yillardir (hannoverli 2000lerin baslarindan bugune) kulup bazli takip ederim. uzun zamandir bekledigi hak ettigi sirada -ulusal baz da *devlerin oldugu grupta govde gosterili gelen 1.lik . bu klasta bir taktisyen icin mukemmel bir performans . tam da kendisinin kimligini yansitan bir avusturya ortaya cikardi. bekledigim kompaktlik ve dinanizm de, kollektif sade oyunla hemen sonuca gitme vs .

2026 kontrat bitis yanilmiyorsam. sonrasi kulupsel bazli devam eder tahminim .

hocayi bu baglamda tebrik ederim.

mevcut guncele donersek turnuva bazli ;

ama olurda bizle karsilasirlarsa - bu kez affini istiyorum. yenmemiz gerek.

@Kalender Cengiz tebrikler sevgili kalender.

avusturya, isvicre ,danimarka, bu takimlarin ortak yonu nazarimda; on alan yuksek pres den, guclu kondisyona,fiziksel avantajina, kollektif sade pasla seri oyunla bir an once 3.bolge de bitmek . <- bu takimlara kismen, tum bu nuanslardan bagimsiz salt oyun ve direnc olarak arnavtluk, ukrayna, ve bu turnuvadaki gorunumuyle romanya'yi,cekya'yi da oyun olarak pozitif buldugumu 1.maclar donemi belirtmistim .

turnuva oncesi ve 1.maclar donemi bayagi hype yapilan fransa nin mevcut duz oyunu, 3.bolgedeki bold kisirli oyunu tarafimi sasirtmadi,surpriz olmadi.
diger bir baslikta o donem nacizane vurgulamistim.

bu arada, bugun hollanda nin bazi isimler de rotasyon yapmasi anlamsizdi . zaten hollanda bir yerde tikanirsa, bunun hoca dolayli olacagini turnuva aday kadro basliginda bold belirtmistim .

bugun reijinders ilk 2 mactaki yerinde oynatilmaliydi. veerman orta da en zayif halka oldugunu ozellikle vurgulamistim o baslikta. bugun saha nin en kotu performans vereniyken yarim saatte oyundan cikarildi yerine xavi girdi.

ilk 11 secimi ve rotasyon konusu bir yana, degisken skora gore -kimle esleselim gruplar da-
bulanik psikolojisin de bir hollanda izledim . hocanin ilk 11 konusunda fazla *shuffle yapmasi pahaliya patladi. ilk aklima gelenler veerman, geertruida nin 11de olmasi . taktik kurgu olarak da
*reijinders'in onde oynamasi,,xavi nin yedek baslamasi, girer girmezde kanat'a entegre edilmesi(ilerleyen periyodda 10noya gecti) , frimp ve interli kanat bek'in yedeklerde tutulmasi,,ve dahasi . . .

koeman konusun da kadroyu efektif&dogru bir verimle kullanimi konusun da endiselerim vardi. aday kadro basliginda kendisi baglaminda bu noktaya deginmistim. malesef 3.mac bariz sinifta kaldi ,sectigi 11 ve buna bagli hatali mac taktigiyle. ilk yari ortalarin da bunu sezip mudehale etti,xavi'yi oyuna aldi, cok kotu gozuken veerman disari cikti.
bugun gununde olmayan da bir hollanda orta saha ve defans hatti var idi.
<->
ozellikle son yedikleri golde van dijk basta olmak uzere pozisyona sasirdim .

saygi ve selamlar.

.

ralf ustadi ,
uzun yillardir (hannoverli 2000lerin baslarindan bugune) kulup bazli takip ederim. uzun zamandir bekledigi hak ettigi sirada -ulusal baz da *devlerin oldugu grupta govde gosterili gelen 1.lik . bu klasta bir taktisyen icin mukemmel bir performans . tam da kendisinin kimligini yansitan bir avusturya ortaya cikardi. bekledigim kompaktlik ve dinanizm de, kollektif sade oyunla hemen sonuca gitme vs .

2026 kontrat bitis yanilmiyorsam. sonrasi kulupsel bazli devam eder tahminim .

hocayi bu baglamda tebrik ederim.

mevcut guncele donersek turnuva bazli ;

ama olurda bizle karsilasirlarsa - bu kez affini istiyorum. yenmemiz gerek.

@Kalender Cengiz tebrikler sevgili kalender.

avusturya, isvicre ,danimarka, bu takimlarin ortak yonu nazarimda; on alan yuksek pres den, guclu kondisyona,fiziksel avantajina, kollektif sade pasla seri oyunla bir an once 3.bolge de bitmek . <- bu takimlara kismen, tum bu nuanslardan bagimsiz salt oyun ve direnc olarak arnavtluk, ukrayna, ve bu turnuvadaki gorunumuyle romanya'yi,cekya'yi da oyun olarak pozitif buldugumu 1.maclar donemi belirtmistim .

turnuva oncesi ve 1.maclar donemi bayagi hype yapilan fransa nin mevcut duz oyunu, 3.bolgedeki bold kisirli oyunu tarafimi sasirtmadi,surpriz olmadi.
diger bir baslikta o donem nacizane vurgulamistim.

bu arada, bugun hollanda nin bazi isimler de rotasyon yapmasi anlamsizdi . zaten hollanda bir yerde tikanirsa, bunun hoca dolayli olacagini turnuva aday kadro basliginda bold belirtmistim .

bugun reijinders ilk 2 mactaki yerinde oynatilmaliydi. veerman orta da en zayif halka oldugunu ozellikle vurgulamistim o baslikta. bugun saha nin en kotu performans vereniyken yarim saatte oyundan cikarildi yerine xavi girdi.

ilk 11 secimi ve rotasyon konusu bir yana, degisken skora gore -kimle esleselim gruplar da-
bulanik psikolojisin de bir hollanda izledim . hocanin ilk 11 konusunda fazla *shuffle yapmasi pahaliya patladi. ilk aklima gelenler veerman, geertruida nin 11de olmasi . taktik kurgu olarak da
*reijinders'in onde oynamasi,,xavi nin yedek baslamasi, girer girmezde kanat'a entegre edilmesi(ilerleyen periyodda 10noya gecti) , frimp ve interli kanat bek'in yedeklerde tutulmasi,,ve dahasi . . .

koeman konusun da kadroyu efektif&dogru bir verimle kullanimi konusun da endiselerim vardi. aday kadro basliginda kendisi baglaminda bu noktaya deginmistim. malesef 3.mac bariz sinifta kaldi ,sectigi 11 ve buna bagli hatali mac taktigiyle. ilk yari ortalarin da bunu sezip mudehale etti,xavi'yi oyuna aldi, cok kotu gozuken veerman disari cikti.
bugun gununde olmayan da bir hollanda orta saha ve defans hatti var idi.
<->
ozellikle son yedikleri golde van dijk basta olmak uzere pozisyona sasirdim .

saygi ve selamlar.

Hocalar bu turnuvaya gerçekten damga vurmakta. Hem Fransa Ve Hollanda hem de İngiltere’de benzer durum var, yetersizler.

Biz yine hayal alemindeyiz bir kere Avusturya bizden daha kaliteli takım ve olmuş futbolcular biz daha ne olacağı belli olmayan arda kenani falan yıldız sanıyoruz..Baumgartnere dibimiz düştü heriflerde yedekti ..
Hepsini geçelim biz Avusturya'nın yarısı kadar bile takım olamadik

Ben sevindim. Biz 2002’de de, 2008’de de destanı hep bu tarz takımlara karşı yazdık. İngiltere, Fransa, Almanya, Brezilya falan yenmedik. Onlar gelince elendik.

2002-Gruplarda kosta rika berabere, çin galibiyet, sonra Senegal, Japonya ve üçüncülük maçı G Kore. Brezilya’ya hem grupta, hem yarı finalde yenilerek elendik.

2008- Grupta İsviçre, Çekya, Çeyrek Final Hırvatistan. Grupta portekiz bizi evire çevire yenmişti. Yarı Finalde Almanya.

O yüzden destan yazacaksak yine Avusturya, Çekya, İsviçre, Belçika falan yenerek yazarız. Ben top takımları yenebileceğimizi düşünmüyorum. Elersin Avusturya’yı gelir Belçika onu da elersin hop yarı finaldesin. Diğer türlü imkansız zaten.

Ha diyeceksiniz ki hazırlık maçı 2002 dünya kupası ve 2008 avrupa şampiyonası öncesi hazırlık maçında kaybettiğimiz takımlara bir bakın derim

Geri
Üst Alt