- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
1-1 oynadim bunu yapamazlarsa edebilirim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-1 oynadim bunu yapamazlarsa edebilirim

trt kameraları tribünleri çekme işini bırakmışa benziyor1-1 oynadim bunu yapamazlarsa edebilirim![]()
4 yil oncede degilizHaraslin'i alalım.
2 gelsin 22 olursa maç biter
ama ukraynayı kabul ederse 1-1 bri şekilde gelir gibi.
Ukrayna macinda gostermiyor hiyarlar yav ne hikmetse. Arnavutlukta gosterdiler yoksa veya dun falantrt kameraları tribünleri çekme işini bırakmışa benziyor
yanlışlıkla çıplak bi hatun denk gelir korkusuyla :d
Ukraynalıların atmosferlerini göstermeyen trt yi kınıyorumDaha 28 yaşında yav bence işe yarar4 yil oncede degiliz
Bize daha iyileri lazim, yasindan ziyade yurt disinda yapamadigi icin ulkesine geri dondu. Yasi da genc degil artik.Daha 28 yaşında yav bence işe yarar
R.madid'de uçup kaçıyordu. O formayı giyene özel bir ilaç veriyorlar herhaldeLunin malı yedege atılmış
Romanya ezdiikinci yarı hızlı geçer bu maçın.
romanya ukrayna maçında ukrayna böyle miydi ? romanya ezdi mi yani yoksa ukrayna vasat oynadıda mı 3lediler ?
turnuvanın underdogu Romanya mı olacak belçikayı yenerek lider çıkıp acaba.Romanya ezdi
1 maç erken onun için en az 3-4 supriz sonuç almayan takıma ben underdog demem açıkcasıturnuvanın underdogu Romanya mı olacak belçikayı yenerek lider çıkıp acaba.
aday olarak diyorum yav1 maç erken onun için en az 3-4 supriz sonuç almayan takıma ben underdog demem açıkcası
Şu avatarı sil ulan artık1 maç erken onun için en az 3-4 supriz sonuç almayan takıma ben underdog demem açıkcası