Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.610
- 20.629
- 1.848
Euro 2024 Elemeleri D Grubu 10. Hafta
Galler - Türkiye
Cardiff City Stadium
21 Kasım 2023 Salı
22:45
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık torba hesabı yapmaya gerek yok Euro 2024'de bir hedef varsa o da çeyrek ya da yarı final düzeyindeyse çekilecek grubun kolay ya da zor olması fark etmez.
Artık torba hesabı yapmaya gerek yok Euro 2024'de bir hedef varsa o da çeyrek ya da yarı final düzeyindeyse çekilecek grubun kolay ya da zor olması fark etmez.
2020 yılında net bir şeyler oldu o kadar iyi giden takımın turnuvada tamamen dağılması normal değildi arka planını net bilmiyoruz ama şu an ki milli takımı 2020'den bağımsız düşünebiliriz kağıt üstündede daha iyi oyuncu karakterleri açısından da daha iyi olduğunu düşünüyorum.Beklentileri yine de kücük tutmak lazim bence, Euro 2020'de bizi gizli favori olarak görüyorlardi. Sonuc olarak grubu 0 puan ve sadece 1 tane atilan gol ile tamamladik. Milli Takim düzeyinde son yillarda yasadigim en büyük hayal kirikligiydi. Hele hele Italya ile oynadigimiz acilis maci izledigim en kötü maclardan biriydi. O öküzler icin maci statta izlemek icin onca yol gittim masraf yaptim.
Turnuvayi düzenleyen Almanya'dan sonra acik ara en büyük taraftar kitlesine sahip olacagiz turnuvada, normal sartlarda bunun bize müthis bir avantaj saglamasi gerekiyor. Ama ben yine de beklentilerimi düsük tutuyorum.
En etkili seylerden birisi de kadro secimi olacak turnuvada. Ne GS ne FB ne bjk ne de TS üzülmesin diye gereksiz secimler yapilmaz umarim. Özellikle Caglar, Merih ve Cengiz mevcut performanslariyla devam ederlerse Milli Takima kesinlikle alinmamalari lazim. Hakan'i severim ama onun icin de bir cözüm bulmak lazim. Oynasa dert oynamasa ayri dert.
Cikintilik yapacak Çalhanoğlu var. Yusuf 11 filan olamaz bu takimda2020 yılında net bir şeyler oldu o kadar iyi giden takımın turnuvada tamamen dağılması normal değildi arka planını net bilmiyoruz ama şu an ki milli takımı 2020'den bağımsız düşünebiliriz kağıt üstündede daha iyi oyuncu karakterleri açısından da daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Euro 2020 İtalya maçının kadrosuŞimdiki kadro daha genç ve potansiyelli Abdülkerim, Ferdi, Kerem, Kenan, Enes(sakat), Arda(sakat), Barış, Kaan, Salih, Orkun ve daha saymadıklarım var.
Uğurcan
Zeki - Merih - Çağlar - Umut
Okay - Ozan
Kenan - Yusuf - Hakan
Burak
Bence bu takımı doğal ve güzel yapan çıkıntılık yapacak büyük baş futbolcuların olmaması o yüzden bu milli takımdan ümitliyim. Belki sonuçlar istediğimiz gibi olmayabilir belki olabilir ama turnuvaya ciddi renk katacak bir takım olacağımızı düşünüyorum.