Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:2 | Türkiye 0-2 Hırvatistan | MS | 28 Mart | TRT 1

Şansa bala bi 3 puan çıkarsak %90 katılırız turnuvaya o kadar önemli maç.Hırvatistan içerde gallere puan kaybetti bizim alacağımız 1 puan bile kötü olmayacak.Haldır huldur saldırmak yerine geçiş oynayıp Kerem'i kontra silahı olarak kullanmak lazım.Set oyunu oynamaya çalışırsak Hırvatistan yok eder bizi adamlar 10 yıldır aynı oyunu oynuyo.

______________Salih Özcan
Orkun Kökçü ______ Hakan Çalhanoğlu

Hiç yabana atılacak bir Ortasaha değil.
Gayet Hırvatlara karşı başa baş mücadele edebilecek kalitede bir Orta Saha :)

Bence bu Milli Takıma da her şey müstehak.

Burası rehabilitasyon merkezi mi de kulübünde aylardır maça dahi çıkmayan Çağlar takıma çağrılmayı bırak direkt ilk 11 oynuyor. Bu yetmiyormuş gibi aylardır rezil bir performans sergileyen ve takımı düşme hattında olan Ozan Kabak da ilk 11 de yer alıyor.

Ama bu sezon en öne çıkan yerli stoper olan Abdülkerim apar topar Milli Takımdan gönderiliyor. Bir bakıyorsun geri gelince bizde maça çıkıyor, Milli Takımdaki doktorlara göre oynayacak durumda olmayan adam.

Kerem dururken Cenk Tosun kanat oynuyor inanılır gibi değil.

Milletin içindeki Milli Takım sevgisini yerle bir ettiler yıllardır yönetimiyle oyuncu tercihleriyle. Ne halleri varsa görsünler diyorum.

Eski Hırvatistan olsa şansımızın dahi olmayacağını düşünüyorum fakat son dönemdeki Hırvatistan'a karşı mevcut kadronun bir şansı olabilir.

Mert Günok
Zeki - Merih - Çağlar - Ferdi
Salih - Orkun
Cengiz - Hakan - Kerem
Enes​

Zeki-Merih-Caglar-Ferdi
____Orkun-Salih-Hakan
Kerem---Baris---Cengiz

İdeal 11'im Hravtska maçı için.

Barış > Enes, çünkü daha çok kontra atak oynayacağız...

Seyir zevki yüksek olsun yeter başka bir beklentim yok

Seyir zevki yüksek olsun yeter başka bir beklentim yok
Seyir zevki yüksek bir maç bekliyorsan bugün bu maç daha uygun olur gibi.

Screenshot_2023-03-28-16-54-27-268_eu.livesport.FlashScore_com.webp

Hirvatistani yenip Letonya'ya karsi beraber kalirlar.

Basının milli takıma haftanın karmasıymış gibi yaklaşması komedi. 14 tane oyuncun net olur geri kalan rotasyonu da performansa göre dışarıdan beslersin. Eski futbolcu olan yorumculara bıraksan süper ligden haftanın takımını milli takıma çağırıp maça çıkaracak.

Salih orkun hakan ossının kanatları cengizle kerem olmaz,cengizle kerem kanatlarının forveti enes hiç olmaz

Hocamın uğurcanla altayın kaleci olmadığını anlaması 1 sene sürdü,bakalım bunları anlaması ne kadar sürecek

zeki cok formsuz mehmet can oynasin

Geri
Üst Alt