Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Arda, Cengiz ve Umut hicbir ise yaramiyor. Cengiz kadroda olabilir elbette ama diger ikisini 10 milli takim kursam belki son kurduguma yedek yazarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyilerdenkerem nasıldı
Milli takimin kaybettigi maclarda bunun emegi var. Top ezme konusunda 1 numara, calim becerisi 0. Calim bisey yapsa ordada cimene yaylaniyor.Cengiz her topu aldığında neden duruyor anasını satayım anlamış değilim. Oyun ezme görevi verilmiş.
Hoca olarak maşa getirirsen olacağı buYedeklere bakiyorum, buram buram torpilcilik kokuyor.
Muhammed Şengezer
Uğurcan Çakır
Cenk Özkacar
Ozan Kabak
Samet Akaydin
Eren Elmalı
İsmail Yüksek
Salih Uçan
Salih Özcan
Barış Alper Yılmaz
İrfan Can Kahveci
Umut Bozok
Avrupa'da forma giyen 2 stoper varken Samet Akaydin 3.stoper olarak yedek oturuyor. Buna karsilik kadroya yedek sag bek dahil edilmemis.
Orta sahaya bakiyorum Salih Özcan ve Salih Ucan'in oldugu yerde Fener'in oynatmadigi rambo Ismail Yüksek ne diye kadroya alinmis anlam veremiyorum.
Devam ediyorum, yine Fener'den zorla kadroya alinan Irfan Can Kahveci'yi görüyorum. 20 gol 20 asist yapsa bile bu adama milli forma giydirilmez.
Kadroya alinmayan tek isim Kenan Karaman. Aday kadroya dahil edilmesi bile basli basina bir skandal.
3-4 tane gercekten davet edilmeyi hak eden futbolcu olmaliydi. Sahaya atabilecegin 5 adam yok kenarda.
Berkan İsmail'den iyi oyuncu tempolu oyun için. İsmail'in top kapmaya çalışırkenki her hareketi kartlık oluyor.Berkanı çok tutmuyorum belki İsmail olabilir
Ben öyle birşey düşünmüyorum da önlerinde torreirasız oynuyor bu milli takımda. O şekilde değerlendiremezsin. Maşallah rakibin her topu bu ikisinin üzerinde. Top çıkarabilen bir orta saha yok. Oyun aklı ve takımın yapısı gösterge olmaz Galatasaray için.Merih-apo tandemiyle clye gitmeyi düşünen gsliler izliyomu acaba maçı
Yedeklere bakiyorum, buram buram torpilcilik kokuyor.
Muhammed Şengezer
Uğurcan Çakır
Cenk Özkacar
Ozan Kabak
Samet Akaydin
Eren Elmalı
İsmail Yüksek
Salih Uçan
Salih Özcan
Barış Alper Yılmaz
İrfan Can Kahveci
Umut Bozok
Avrupa'da forma giyen 2 stoper varken Samet Akaydin 3.stoper olarak yedek oturuyor. Buna karsilik kadroya yedek sag bek dahil edilmemis.
Orta sahaya bakiyorum Salih Özcan ve Salih Ucan'in oldugu yerde Fener'in oynatmadigi rambo Ismail Yüksek ne diye kadroya alinmis anlam veremiyorum.
Devam ediyorum, yine Fener'den zorla kadroya alinan Irfan Can Kahveci'yi görüyorum. 20 gol 20 asist yapsa bile bu adama milli forma giydirilmez.
Kadroya alinmayan tek isim Kenan Karaman. Aday kadroya dahil edilmesi bile basli basina bir skandal.
3-4 tane gercekten davet edilmeyi hak eden futbolcu olmaliydi. Sahaya atabilecegin 5 adam yok