Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:3 | Letonya 2-3 Türkiye | MS | 16 Haziran | TRT 1

Arda, Cengiz ve Umut hicbir ise yaramiyor. Cengiz kadroda olabilir elbette ama diger ikisini 10 milli takim kursam belki son kurduguma yedek yazarim.

arda çok vasat bi görüntü ortaya koyuyor letonya gibi vasat takıma karşı bişey yapamıyorsan seviyen süper lig ötesine gidemez

Arapların futbolu hiç etmesinden dünya kupasından dolayı bu milli maçlar lig bitimine kaldı. Haliyle ligler bittikten sonra kafalar tatildeyken kim nasıl performans göstersin ki. O yetmedi bide şimdi avrupa piyasasını yüksek rakamlarla hiç ediyorlar. Bu araplar komple kapatılmalı

Uyuz oldum. Dikkat ettiyseniz. Ferdi be zaman topu alsa ardayi arıyor. Arda da aynı şekilde ferdiyi arıyor.

Yedeklere bakiyorum, buram buram torpilcilik kokuyor.

Muhammed Şengezer
Uğurcan Çakır
Cenk Özkacar
Ozan Kabak
Samet Akaydin
Eren Elmalı
İsmail Yüksek
Salih Uçan
Salih Özcan
Barış Alper Yılmaz
İrfan Can Kahveci
Umut Bozok

Avrupa'da forma giyen 2 stoper varken Samet Akaydin 3.stoper olarak yedek oturuyor. Buna karsilik kadroya yedek sag bek dahil edilmemis.

Orta sahaya bakiyorum Salih Özcan ve Salih Ucan'in oldugu yerde Fener'in oynatmadigi rambo Ismail Yüksek ne diye kadroya alinmis anlam veremiyorum.

Devam ediyorum, yine Fener'den zorla kadroya alinan Irfan Can Kahveci'yi görüyorum. 20 gol 20 asist yapsa bile bu adama milli forma giydirilmez.

Kadroya alinmayan tek isim Kenan Karaman. Aday kadroya dahil edilmesi bile basli basina bir skandal.

3-4 tane gercekten davet edilmeyi hak eden futbolcu olmaliydi. Sahaya atabilecegin 5 adam yok kenarda.

Muhammed Şengezer
Uğurcan Çakır
Cenk Özkacar
Ozan Kabak
Samet Akaydin
Eren Elmalı
İsmail Yüksek
Salih Uçan
Salih Özcan
Barış Alper Yılmaz
İrfan Can Kahveci
Umut Bozok

Avrupa'da forma giyen 2 stoper varken Samet Akaydin 3.stoper olarak yedek oturuyor. Buna karsilik kadroya yedek sag bek dahil edilmemis.

Orta sahaya bakiyorum Salih Özcan ve Salih Ucan'in oldugu yerde Fener'in oynatmadigi rambo Ismail Yüksek ne diye kadroya alinmis anlam veremiyorum.

Devam ediyorum, yine Fener'den zorla kadroya alinan Irfan Can Kahveci'yi görüyorum. 20 gol 20 asist yapsa bile bu adama milli forma giydirilmez.

Kadroya alinmayan tek isim Kenan Karaman. Aday kadroya dahil edilmesi bile basli basina bir skandal.

3-4 tane gercekten davet edilmeyi hak eden futbolcu olmaliydi. Sahaya atabilecegin 5 adam yok kenarda.
Hoca olarak maşa getirirsen olacağı bu

Acun falan bile 11 oynayabilirdi şu maçta şükretmek lazim

Arda 10 numara degil de daha geride 6 numarada oyun kurucu olarak oynasa ve yanina da b2b bir melo ile daha güzel bir kariyeri olabilir.
Bu cocuga alex falan 10 numara diyorlar da fenerde ne zaman izlesem kanatta bekliyor oradan oyun kuruyor.
Defans bildiğin yok. 10 numara için günümüzde bir miktar daha cevik olmali 15 sene önceki futbol olsa havada kapılırdı.
Bu çocuk geçen seneki gelişim eğrisinden daha geride olduğu yerde sayıyor.
Bu sene ögrendiği irfandan teknik pas atmak valencia'dan ceza sahasına girince temas almadan atlamak, mhy'dan da rakibe itlik yapıp abi ne yaptim diye iyi çocuğa oynamak.
Az biraz zaman geçip biti kanlaninca
Mhy, serdar, emre b karışımı bir herif olacak.
Bunun acilen yurt dışına çıkıp bu topraklara ne olursa olsun geri dönmemeli.
Adsm gibi bir menajerle anlaşıp ömründe kalan 15 sene futbolu yurt dışında geçirmeli.

Merih-apo tandemiyle clye gitmeyi düşünen gsliler izliyomu acaba maçı
Ben öyle birşey düşünmüyorum da önlerinde torreirasız oynuyor bu milli takımda. O şekilde değerlendiremezsin. Maşallah rakibin her topu bu ikisinin üzerinde. Top çıkarabilen bir orta saha yok. Oyun aklı ve takımın yapısı gösterge olmaz Galatasaray için.

fetö=fenerbahçe terör örgütü

resmen milli takıma çöreklenmişler

Muhammed Şengezer
Uğurcan Çakır
Cenk Özkacar
Ozan Kabak
Samet Akaydin
Eren Elmalı
İsmail Yüksek
Salih Uçan
Salih Özcan
Barış Alper Yılmaz
İrfan Can Kahveci
Umut Bozok

3-4 tane gercekten davet edilmeyi hak eden futbolcu olmaliydi. Sahaya atabilecegin 5 adam yok

Cengiz kadar berbat bir sag kanat gormedim.Bu adam ne ise yariyor ? Ayda yilda 1 toplara duzgun vuruyor hepsi bu.Nasil bir akil bu adami milli takimda oynatir hayret ediyorum.Berbat adam.Futbol zevkimi kaciriyor.Bunlar disinda Arda nin cok pismesi lazim.Keremde pek etkili degil.Umut da bu seviyelerin adami degil olmaz yani bosuna zorlamaya gerek yok.

Geri
Üst Alt