Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:4 | Türkiye 2-0 Galler | MS | 19 Haziran | TRT 1

Hepsi kaliteli oyuncu ama uyumlu değil o yüzden kepaze bir şekilde oynuyoruz

Biri cengize biri kereme biri komple orta sahaya biri merihe biri zekiye sallıyor:) arkadaşlar takım hocasıyla beraber rezalet işte tek tek yzzmayalım. Ama şu maçı 1-0 da olsa almamz lazım bu bktan hocayla bu gruptan çıkarız o zaman.

Maçın başını kaçırdım. Yan hakemin gol verdiği pozisyonu hakemin ekrandan izleyerek çizgisiz mizgisiz ofsayt gerekçesiyle iptal ettiği doğru mu?

Eğer doğruysa ve bildiğimiz VAR protokolünde "çizgi çizilemediğinde hakem gözüyle karar verebilir" gibi bugüne kadar hiç duymadığımız bir detay yoksa bu uygulama ofsayt kararı doğruysa bile kural hatası sayılabilir.

yerli sorunu merih-abdül ikilisi ile de çözülebilir kaleyede uğurcan aldık mı istediğin kadar yabancı oynat

Orta sahalarımız riskli araya pas hiç denemiyorlar. Oliveira'nın önemini bu maç tekrar anladım fizik olarak düşmeyen bir Oliviera yaptığı koşular, attığı hat kırıcı paslar gerçekten çok önemli. Ne ceza sahasına koşu ne hat kırıcı pas ikisini de yapmadı orta sahalarımız lakin bunun nedeni TD olarak görüyorum ben yoksa Hakan'da, Orkun'da bu meziyetleri olan oyuncular.

türkiyede bir spertsyan eksik

ilk maçı izledim özetden ermenilerin tüm gollerini spertsyan hazırlamış

Kötü oynuyoruz hoca faktörü dışında kadro olarakta çok iyi kadromuz yok ,iyi bir forvet ve ortasahamiz yok

Sıfır organizasyon bir takım var bu arada. Rakip nadiren bizim yarı sahaya yerleşip pas yapmıştır mesela ama onu yaptıklarındaki pas organizasyonları bizim pas organizasyonlarının üç gömlek falan üstündeydi. Doğru yere hareketlenip doğru pas tercihleri yapıyorlar.

Geri
Üst Alt