Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.177
- 70.353
- 4.918
Bandırmak elzemdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstelik ihtiyacımız da yok. Abdulkerim ile Çağlar şu an en formda isimler.Ben olsam Merih'i Arabistan'da kaldığı müddet Milli Takıma çağırmam.
Hakan - Salih - Orkun aynı anda oynadığında çok üst üste biniyorlar oyun içinde. Kısır bir oyun çıkıyor. Cengiz de bu takımın baş sorunlarından biriydi şimdi Fener'e geldi diye kesileceği varsa da kesilmez.
Mert
Onur - Çağlar - Abdülkerim - Kazımcan
Yusuf - Orkun - Salih - Kerem
Barış - Umut
Ben böyle oynatırdım.
Hakan, orada oynadığı rolde formda ve iyi. Burada da belki Salih yerine yazılabilir. Ama 3 tane aynı tip adam olmuyor. Ceza sahasına girecek adam lazım.hakan şu an avrupanın en iyi ve en formda orta sahalarından biri
niye keselim bu adamı
Hakan, orada oynadığı rolde formda ve iyi. Burada da belki Salih yerine yazılabilir. Ama 3 tane aynı tip adam olmuyor. Ceza sahasına girecek adam lazım.
Önceki grup maçlarını izlerken karnıma ağrılar giriyordu. Ceza sahasına koşan kimse yok. Hem Kerem hem Cengiz ayağına top bekliyor. Salih-Hakan 30 metrede top oynuyor. Orkun da Hakan ve Salih'le saha paylaşımında üst üste biniyor. Sonuç kısır bir takım.
Çizgiye dikine kullanan Yusuf, pivotun arkasında gezgin ve tempolu koşular atan Barış, bunları arkadan besleyecek Orkun ve Kerem bana daha akışkan takım vaat ediyor kağıt üzerinde. Onur ve Kazımcan da sahayı dikine kat eden dinamik bekler.
Salih varken ismael high kazması oynatılır mıIsmaili oynatacakmis izleyesim kalmadi
kcan kadroda yokmus