Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:5 | Türkiye 1-1 Ermenistan | MS | 8 Eylül | TRT 1

kerem aktürk 2 gol 2 asist yazıyorum

kcan kadroda yokmus

Stefan Kuntz'un artık menajerlerle iş tuttuğunu düşünüyorum. Elindeki tek sol beki kadroya bile almıyor sol bekte Cenk Özkaçar'ı oynatıyor adam. Berbat oynayan İsmail Yüksek'i ilk 11 oynatıyor. Oynayan hazır bir Abdülkerim varken Arabistan'a gitmiş Merih'i oynatıyor. Kuntz ve Kuntz'u getiren Altıntop görevden alınmalı. Bu kişilerin akçeli işlere girdiğini düşünüyorum artık eğer girmeyip bunları yapıyorlarsa da görevden alınmalılar saçma iş yaptıkları için.

Ferdi sakatken Kazımcan'ı çağırıyorsun sonra kadroya almıyorsun hadi takımda oynamadığı için ilk 11'de güvenmedin yedekte olsun adam. İlk 11 için takımında sürekli oynayan kadroya Levent Mercan'ı al o oynasın o zaman. Kendi bölgesi stoper hattında bile yeterliliği tartışılan Cenk Özkaçar'ı sol bek oynatmak hangi kafanın ürünü. 2 senedir takımın başında Kuntz bir de.

Kenan yıldızı çağırmamasi bile kuntz'un konulması için bir neden Almanya'nin ikna etmeye çalıştığı juventus'da oynamaya başlayan bir genç yıldız adayını niye çağırmazsın. Kenan yıldız almanyayi seçerse çok üzülür mü kuntz hiç zannetmiyorum.

Kenan yıldızı çağırmamasi bile kuntz'un konulması için bir neden Almanya'nin ikna etmeye çalıştığı juventus'da oynamaya başlayan bir genç yıldız adayını niye çağırmazsın. Kenan yıldız almanyayi seçerse çok üzülür mü kuntz hiç zannetmiyorum.

1694189130469.png

diyorsun yani ?

Bu hoca tamamen kukla gibi gelmeye başladı bana. Önceden destekliyordum ama menajerlerin kucağında seçimler yapıp parasına bakan biri gibi geliyor artık.

Yenersek buyuk ihtimalle 2ciligi garantileriz. Bizim tarihimizde böyle birsey olmadigindan bugun puan kaybederiz

Oyuncularımızın oynamaması daha iyi. En azından sakatlık filan olmaz. Bu yapı içerisinde kimsenin parlaması zaten mümkün değil. Tamamen bireysel becerilerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Şu ermenilere hadlerini bildirmek lazım ama. Umarım kazanabiliriz.

yer gök inlesin bu sesi dinlesin

Salih Özcan nin yerine Ismail Yüksek mi oynayacak?

Geri
Üst Alt