Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.861
- 28.115
- 3.183
Aynen insaflı davranmışım. Bertuğ'un top kontrolleri bile çok kötüydü ayağına dolayıp durdu topu.Ne 3ü 6x
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen insaflı davranmışım. Bertuğ'un top kontrolleri bile çok kötüydü ayağına dolayıp durdu topu.Ne 3ü 6x
Cok iyi oynadi. Iyi topcu
Eger sutlari ve paslari iyi olsa zaten gercek Mbappe olurdu muhtemelenLazbappem iyi piyasa yaptı
Oyun kurgusunu onun üzerine kurmuş Montella, topla hızlı çıkabilmek için Barış, Kerem gibi oyuncularla başladı. Ama diğer kanatta Yusuf Sarı'yı neden tercih etmedi onu anlayamadım. Yerli hoca istemiştim ama açıklandığında mantıklı da gelmişti. Bence Montella ile yolumuz uzun olacak.Hızlı çıkışlarımız hoşuma gitti
Her geçen gün daha iyi oluyor bence ama beni korkutan kerem böyle düşüşte devam ederse sonu hüsran olucak üzülüyorum keremeEger sutlari ve paslari iyi olsa zaten gercek Mbappe olurdu muhtemelen![]()
Şimdi kalan n sarısı olsa. Burda 2. Sariyi görse atilacakmiydi yaniKel hakem pozisyonu gormeden sadece Hirvatlarin itirazini gordugu icin penalti verdi. Tekrarina bakiyorsun hicbir sey yok. Ne gordun de caldin be adam?
Hırvatistan - Türkiye maçında Abdülkerim Bardakcı, 8.1 reyting ile sahanın en iyi oyuncusu oldu.
Montella Okan buruk tan gördü zaten Kerem ile barış ın nasıl oynadığını. Fener maçını izlemiş olsa yeterli zaten...Bu arada okan buruk kerem ve barışla nasıl at finke oyunu oynanması gerektiğini görmüştür umarım. Bu adamların olayı bu çoğu orlu maçta bu oyun fiş çeker.