Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:7 | Hırvatistan 0-1 Türkiye | MS | 12 Ekim | TRT 1

Bide bu abdülkerimi oynatmıyordu kuntz denen hoca kılıklı. Onu geç bu adam konyadayken buna yakın performans gösteriyordu ve bize gelene kadar milli takıma almadılar.

1 puan alsak garantiliyoruz galiba.Artık dünya kupası da görelim avrupa şampiyonasına gitmek başarı değil.

Yanlız livKOVAic ne mal çıktı ya...
Maçı o verdi.
Gereksiz çıktı kaleden...hiç gerek yoktu cikmasi 🤣

Avrupa kupasina gitmeyeni taşlıyorlar zaten, world cup izleyeylim dünya gözüyle, 12 yaşindaydım en son

Kosova maçında 3 gol Polonya maçında 2 gol Trendyol Süper Lig oyuncularından geldi

Kızmayın arkadaşlar, İsmail iyi bu sezon. Ligde hep böyle devam etmez umarım. İsteyen banlasın...

Letonya veya bu tarz takımlara karşı ikisi iyi oynayamazlar çünkü bu yüzden. Topu kullanmaları gereken maçlarda ikisi birlikte olmaz.
Oynatmadan bilemeyiz renkdas. Ben olsam Letonya'ya da ayni ikiliyle cikardim. Iki 6 numarayla olmaz diyoruz ama bizim dahi en iyi orta ikilimiz Torreira-Kaan bu yil. Orkun ne urettiki simdiye kadar milli takimda. 3 gune gorcez zaten. Bakalim Montella'nin plani ne.

kesin gıttık avrupaya

Bizim maçları da mı izlemiyorsun?
Niye sen fenerli misin fener maçlarını izlemiyorum dedim.
Neyse şaka olan hoca geçen sene feneri rezil ettiği için o maçtaki performansının kötü olması pek bir anlam ifade etmiyor. Genel olarak nasıl bir oyun oynadığını her maç böyle oynayıp oynamadığını bilmediğimi söylemek, belki tek maçlık bir performans olup olmadığını bilmediğimi uzun uzun yazmamak için söylemştim ama yazdırdın...

ismail iyi bir savunma takımı ön liberosu

T13
H10
G07

Galler ve hırvatlar kendi aralarındaki maç dışında diğer 2 maçı yener biz de Letonyayı yenersek galler yenirilsek.

T16
H16
G13

Oluyor. Geriye sadece galler Hırvatistan maçı kalıyor. O maçı da galler yenerse 3 takımda 16 puan olur.

3lü averaj kuralı var mı emin değilim. Yoksa genel avreaja kalır ki gallerden şu anda 4 fazlamız var. 3lü averaj varsa da biz 6 puan, galler 7 puan, hırvatlar 4 puan olur. Hırvatlar elenir. Biz 2., galler 1.olur.

Geri
Üst Alt