EURO 2024 Elemeleri Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda - Fransa macindan sevgiler;

IMG_5347.webp
IMG_5346.webp
IMG_5357.webp

hollanda vasat bir ekip forveti weghorst isimli kalas koca portakkallar kimlere kalmış

Mal herif iki pozisyon harcadı ağır kaldım 2 net pas hatası yaptı kontra yedi Hollanda

Mbappe çaktı

Bu Dzeko Bosna'da hala oynuyormuş ben bıraktı sanıyordum. 85 dkdır da oyunda. Sezon sonuna doğru patlaması lazım

Bu Dzeko Bosna'da hala oynuyormuş ben bıraktı sanıyordum. 85 dkdır da oyunda. Sezon sonuna doğru patlaması lazım
Sana iyi bir haber vereyim

Geçen sezon Dzeko aslında Inter'de yedekti, Lautaro-Lukaku idi ana plan

Fakat Lukaku erkenden sakatlandı, sakatlıktan dönmesi Şubat'ı, form tutması Nisan'ı buldu

Normalde Inter'in sezonu tepetaklak olurdu ama Dzeko bunları baya tuttu o dönem. DK arasına kadar süper oynadı. Sonrasında ise DK arasında dinlenip gelmiş olmasına rağmen artık bacaklar gitmemeye başladı. Sezonu Şubat'ta bitti desek abartı olmaz

Şimdi baktım Transfermarkt'tan, adam DK arası öncesi 21 maçta 9 gol 4 asist, dönüşünde 25 maçta 4 gol 1 asist yapmış (sadece lig ve CL maçlarını esas aldım).

italya malta maçı var 8 9 tane atması lazım normalde zani olsa şov yapardı bu maç

Italya'da bir seyler döndügü kesin.
Politano, Pinamonti, Belotti ve Grifo gibi son maclada skor yapan oyuncular kadroda yok.
Kean ve El Shaarawy bu sezon 0 gol 0 asistle oynayan hücumcular ve kadroda yer aliyorlar.
Zaccagni 1 gol 1 asist, Raspadori 1 gol 1 asist, Scamacca 2 gol (tek mac) yine kadroda görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt