- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
Leao bence milandan kurtarsın kendini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deplasmanda bence daha iyiydik yenilmemize rağmen. İçerde daha berbattikİçerideki gibi geçerse iyi abi ben deplasmandaki gibi geçmesinden korkuyorum.
2 puan nasıl reisPortekiz cidden eski portekiz değil mallık yapmazsak 2 puan cepte diyorum işte.
2. yarı bizim takım ortada yoktu yav. Son Fener maçındaki gibiydik.Deplasmanda bence daha iyiydik yenilmemize rağmen. İçerde daha berbattik
Bize elek ederler.Portekiz cidden eski portekiz değil mallık yapmazsak 2 puan cepte diyorum işte.
Nasıl 2 puan alacagız reisPortekiz cidden eski portekiz değil mallık yapmazsak 2 puan cepte diyorum işte.
En azından onlarda yoktu sahada. Kırmızıdan sonra dağıldık.. bizim sahadaki maç balina kazandik2. yarı bizim takım ortada yoktu yav. Son Fener maçındaki gibiydik.

son maç +1 el sallayarak grup liderliğiBize elek ederler.
Sen nie uyanıksınYav bırakın yatıp uyuyun
Maalesef öyle. Millet yürüyerek bizim ceza sahamıza giriyor, bu kadar ceza sahasına adam sokan başka takım yokturBize elek ederler.
O maçta böyle oynamayiz benceMaalesef öyle. Millet yürüyerek bizim ceza sahamıza giriyor, bu kadar ceza sahasına adam sokan başka takım yoktur
İçiyorumSen nie uyanıksın