EURO 2024 F Grubu M:1 | Türkiye 3-1 Gürcistan | MS | 18 Haziran | TRT 1

Eşitlik golünü *yiyene kadar iyiydik bence. Klasik Türk takımı olarak ilk etkili poz. gol oldu. Ve sonra kopuyoruz.
bu noktaya bir iki durum haric katiliyorum sevgii berat.

maca iyi basladik. once direk, sonra bir kac yerden havadan ustten auta giden toplar derken golu de bulduk, uzerine var dan donen golde bulduk,,, tum bunlar olurken arada rakibe bir nokta da acik veriyorduk ;

sag bek den ters kanada atilan hizli havadan toplarin cogu tehlike oldu. buna muldur,samet genelde yanit veremediler, bunda sag onde oynayan arda nin da geriye gelememesi etkendi.

kanimca burayi duzeltmeliydik mac devam ederken. bunu montella neden yapmadi anlayamadim.

bir diger nokta , sevgili @Batuhan Misiroglu 'nun dedigi orkun konusu.

kanimca o bolge etrafinda arda, hakan, kenan varken asiri gereksiz bir durum orkun'un olmasi, zaten kaan d bir tik arkada .

ben hocanin yerinde olsam gomulu olan gurcu defans hatti ve dmleri arasina *cenk'i atip, onun indirecegi toplarla baris,kenan, arda vs ile gol ararim.

okay da bir ihtimal orta da dusunulebilir orkun cikip yerine okay girerse, hakan bir tik onde konumlanir gibi .

arda fizikmen yetersiz kaliyor sarj vs de direkt geriye oynuyor. daha dinamik pas varyasyonu yapmali. ters kanadi hizli vs dusunmeli.
kerem fizikman *sarjlarda diri kalirdi arda'ya nazaran. bu da dusunulmeli.

yazacak cok sey var da ,mac bitsin sonrasi deginiriz.

Arda ve Orkun kötüler. Arda bir tık daha kötü. Net orada bir değişiklik şart ve diyoruz BAY kanat oynamalı.

Orta sahada birileri fazla gözüküyor maç boyunca
Yıldız -ferdi uyumu yok
Keza mert -barış

Golde en az hatalı bardakçı, şaban mert yerden yuvarlanan topa müdahale edemedi. Abdüle yazmaz.
Nasil yazmaz? En az yuzde elli hatasi var. Herif orda bes saniye tek basina dikildi yanina gitmedi bile. Ortadan gelecek destek de ki orada Hakan C en yakindaki eleman gibi gorundu - onun da payi diger yuzde elli.

Almanyayı kopyalamaya çalışmış hakan kross,orkun ilkay olur sanmış ama ikisi de kross oldu

Bu kadro hiç bir zaman bir arada oynamadı. Buda şimdiye kadar kendini belli ediyor. Yediğimiz golde ferdiden başlayan hatalar zincirine son halkayı mert taktı.

Geri
Üst Alt