EURO 2024 F Grubu M:1 | Türkiye 3-1 Gürcistan | MS | 18 Haziran | TRT 1

Rezil olmamiza az kaldi, zero points ile grubu bitirebiliriz

Bu ölü Cenki 11 oynatiyorsa yazık.bertugu filan oynat onde. Tek iyi yanı barış Alper kanat oynar

Günok
Mert Samet Apo Ferdi
Hakan Salih
Barış Orkun Kenan
Cenk

gibi bir şey çıkabilir

Günok
Mert Samet Apo Ferdi
Hakan Salih
Barış Orkun Kenan
Cenk

gibi bir şey çıkabilir

d003ccc806a7b6255968512072c441fa.gif

Semih kesinlikl *as 11 oynayacak *durumda *degil Baris kanatta lazim ileri 3 lü icin en mantikli secenek maalesef bu

Baris - *Cenk - Arda

Alternatif

Kerem - Baris - Arda

semih'e dair - ligi -bizim maclar ve derbiler haric izlemedigim den tam net bir fikir belirtemiyordum. umit milli ve son milli mactaki gozlemim den cikarimim : bende ayni gorusteyim.

diger yandan -
cenk konusu : genel de kendisi maclarin 2.yarilarin da doldur bosalt, kornerler vs icin oynamasi taraftariyim, aday kadrolar aciklandigin da bu baglam da bir iki yorumum mevcut... sayet , tek bir mac tercihim olsaydi bu grup seruvenin de :
bu , cekya maci olurdu *ilk 11 oynamasi adina .
<- nedeni de - cekya nin tarzi dolayli .

2.dedigin 3lu sonraki mac icin(portekiz) dusunulebilir -kanimca .

elbette , mesajin da belirttigin iki olasi on 3lu denklem den once aday kadro aciklandigin da bold vurguladigim bir iki nokta var idi : *arda nin *mac eksikligi ve 90 dakikalik maca dair *fizik *kondisyon durumu .

teknik anlam da oyuncu nun *takim *defansina katkisi ne derece bu da ayri bir durum .

<- bunlarin yaniti olumluysa , - nacizane , arda nin ilk 11 cikmasi belli bir mantiga oturuyor kafam da .

saygi ve selamlar .

Arda takımın en iyi oyuncusu olduğu için mümkün olduğunca fazla sahada kalmalı görüşündeyim.

Sezonun MVP’si Barış kendi mevkisi sol açıkta oynamalı.

Bu durumda Kenan SC’de yeterli görülmüyorsa Cenk tercihini çok eleştiremem, eldeki bu yapacak bişey yok.

Bu formasyonla gol bulmamız biraz zor kısır maçlar geçer. Ben olsam Orkun yerine Kenanı oynatıp, önde basklı hücum futbolu oynatırdım ancak hoca daha dengeli oynatıyor, Hakan-Orkun oynayacaktır diye tahmin ediyorum.

Tercihlere çok olumsuz değilim.

85 milyon nufusdan bir forvet cikaramamisiz.
Diger bolgelerdeki yuzde 50 zaten gurbetci.. nasil bir rezil ortam

Geri
Üst Alt