EURO 2024 F Grubu M:1 | Türkiye 3-1 Gürcistan | MS | 18 Haziran | TRT 1

alayım ilk 11i

cf5dab85161a43a0644c2a81ba3330593087214.jpg

Türk MT tarihinindeki tüm başarılar Galatasaray apoleti önderliğinde gelmiştir.

Fenerden tek katkı kaleci özelinde gelmiş Tjk’den ise arada Nihat gibi babayiğitler çıkmıştır

Bunu bilmeyen bir avuç andavalın o küçük beyinleriyle GS düşmanlığı yapıp değerli topçularımızı değersizleştirme çabalarına çanak olmayalım

Ayrıca bizim karakterli topçularımız sakat sakat oynarlar bazı çakma Türkler gibi götüm başım ağrıyor diye kaçmazlar.

2008de MTye verdiğimiz oyuncuların hemen hepsi sakat döndü, 2009 senesini vermemizin sebeplerinden biridir özellikle stoperlerimizde kronik sorunlar oldu sezonun devamında

Kuzey Ren Vestfalya'da çok kötü hava olacakmış akşama doğru.

Dolu ve yağmur olacakmış, hatta kasırgalar bile olabilirmiş. Akşama bizim maç 2008'deki İsviçre maçına dönebilir belki.

Türk MT tarihinindeki tüm başarılar Galatasaray apoleti önderliğinde gelmiştir.

Fenerden tek katkı kaleci özelinde gelmiş Tjk’den ise arada Nihat gibi babayiğitler çıkmıştır

Bunu bilmeyen bir avuç andavalın o küçük beyinleriyle GS düşmanlığı yapıp değerli topçularımızı değersizleştirme çabalarına çanak olmayalım

Ayrıca bizim karakterli topçularımız sakat sakat oynarlar bazı çakma Türkler gibi götüm başım ağrıyor diye kaçmazlar.

2008de MTye verdiğimiz oyuncuların hemen hepsi sakat döndü, 2009 senesini vermemizin sebeplerinden biridir özellikle stoperlerimizde kronik sorunlar oldu sezonun devamında

Galatasaray'in iskeleti oldugu sürece milli takimin sirti yere gelmez.

Polonya maçını izledim. Polonyanin pozisyonu yok 2 gol atti

Samet tek başına yetmis

Geri
Üst Alt