EURO 2024 F Grubu M:1 | Türkiye 3-1 Gürcistan | MS | 18 Haziran | TRT 1

Fenerin pislik taraftar kitlesi yüzünden milli takıma sevinemiyorum ,o pislikler sadece fenerli oyuncuları överken bizim oyunculara sövüyor koç cocuklari

Fenerin pislik taraftar kitlesi yüzünden milli takıma sevinemiyorum ,o pislikler sadece fenerli oyuncuları överken bizim oyunculara sövüyor koç cocuklari
Fenerliler mal diye biz niye milli takıma düşman olalım... Ne BK yerlerse yesinler...

Biriniz şu Kerem in golü alıntıyla paylaşabilir mi??

Kıyamam ya hakaret etmişim.
Düzgün oynasaydı da mal demeseydim.

Ayrıca yazdığımla alakalı bir cevap vermedin.

Keza benim mal dememle sana göre hakaretimle takımcılık ne alaka onu da çözemedim. Ben yeri geldi kereme de mal dedim, barışa da. Bunlar birbiriyle alakasız mevzular.
Arda real madrid oyuncusu neyine takımdaşlık yapalım ayrıca.

Golü geç sahanın en kötü 3lüsünden biri.

70 dakika boyunca çizgide bekleyip maç boyunca 1 kere geriye gelip boştaki topu aldı diye yalanan herif. Gole kadar üst üste kaptırdığı top 6 tane.
Kerem bunu yapsa ortalık yanardı diyorum mal dedin diyorsun.
Sosyal medyaya git bak kerem ve barış için ayağı kırılsın diyen küfür edenlerle dolu. Mal dedim diye annesine küfür etmişim gibi davranılması acayip
İşte o sosyal medyadaki heriflerle farkın olsun diyorum. Neyse sizin kafa bana uymuyor. Kendi oyuncusuna bile hakaret edene ne diyebilirim ben.

Milli marşlar ıslıklanmamalı. Çok kötü oluyor, anlaması çok güç. Kaldı ki Kafkas coğrafyasında Azerbaycan sonrası en iyi anlaştığımız ülke Gürcistan.

Elimination Chamber 2024: Perth Canlı Sohbet Konusu | Sayfa 30 |  GüreşTürkiye | WWE Türkiye

Geri
Üst Alt