EURO 2024 F Grubu M:1 | Türkiye 3-1 Gürcistan | MS | 18 Haziran | TRT 1

Gurcu kaleci bana ayi volkani hatirlatti. O da boyle gereksiz teatrik kurtarislar yapardi kameralara poz kesmek icin.

Cok yüksek tempo da oynadik

Böyle tempolu oynadigimiz sürece maclarimiz zevkli gececek bu bir gercek

Montella’nin hucum hattindaki 4 oyuncu dan serbest ve hareketli oynamalarina izin vermesi böyle bir oyuna sebep oluyor

Zaman zaman sahadaki diziliste karisiklik olsa da rakibi bayagi bozuyor bu durum

Biz bu oyunu hirvatistan’a karsi da oynadik ayni sekilde

Montella kesinlikle güven veriyor

Cok yüksek tempo da oynadik

Böyle tempolu oynadigimiz sürece maclarimiz zevkli gececek bu bir gercek

Montella’nin hucum hattindaki 4 oyuncu dan serbest ve hareketli oynamalarina izin vermesi böyle bir oyuna sebep oluyor

Zaman zaman sahadaki diziliste karisiklik olsa da rakibi bayagi bozuyor bu durum

Biz bu oyunu hirvatistan’a karsi da oynadik ayni sekilde

Montella kesinlikle güven veriyor

bakalım portekiz maçının planı ne olacak knk.

bence farklı bi planla çıkacaz ve farklı 1-2 oyuncu da olabilir

Merihin girmesi cok sacmaydi, oyunu yari sahada kabullenmek bize has brsey degil, kuzey takimlari bu isleri dogru yapiyor. Portekize karsi baris kerem kanatlari ileri ucta kenani kullanip orta alanda orkunun yerine saglamsa ismail oynamali.

Maç bitiminden beri böyleyim

0551B1B2-6DB1-4B7F-BE87-AAB9D915F8F0.webp

Arda guzellemeleri bayiyor artik. Harika cok guzel bir gol atti. Ancak onun disinda yoktu sahada. Top kayiplari, verilmeyen paslar.. Bir iki defansif mudahalesi ve pas arasi disinda yoktu yani beklentinin altindaydi. Ama gol harikaydi. Neyse, bu mac bence takim sinifta kaldi isin defansif yonunde. Bildigin bir ara 2-3 gol yiyebilecek durumdaydik. Gunun sonunda o golu bulamadilar, direkler, Samet'in kafasi derken mac 3'e geldi.

Yabancilarin yorumlarini okuyorum istisnasiz hepsi su ana kadar turnuvanin uzak ara en iyi maciydi diyor.

Bizim mal taraftar da hakli olarak bayagi elestiri almis Gürcistan‘in milli marsini islikladiklari icin. Sonra neden sevilmiyoruz diye sorariz kendimize.

yav dün münihde dev ekranda izledim maci rahat 10 bin kisi vardi. orda bile gürcüler isliklandi herif gürcülere hosgeldiniz diyor gürcüce bizimkiler islik... utandim yemin ederim ya

Geri
Üst Alt