EURO 2024 F Grubu M:2 | Gürcistan 1-1 Çekya | MS | 22 Haziran | TRT 1

top czech adamın eline çarptı ama devamında sağa sola çarpıp gürcü adamın önünde kaldı ve penaltıdan daha net bi pozisyon yakaladı herif
penaltı teknik açıdan doğru olsa da futbolun ruhuna aykırı bir karar oldu imho
czech herif elle topu kesip uzaklaştırsa tamam ama eline çarpan top penaltıdan daha net posyonla neticeleniyorsa burda hakemlerin maçı oynatmağa devam etmesi gerekirdi

sergen de napoliden topçu keşfetmişti bu turnuvada xd

top czech adamın eline çarptı ama devamında sağa sola çarpıp gürcü adamın önünde kaldı ve penaltıdan daha net bi pozisyon yakaladı herif
penaltı teknik açıdan doğru olsa da futbolun ruhuna aykırı bir karar oldu imho
czech herif elle topu kesip uzaklaştırsa tamam ama eline çarpan top penaltıdan daha net posyonla neticeleniyorsa burda hakemlerin maçı oynatmağa devam etmesi gerekirdi
Ustad penaltının tek avantajı golle sonuçlanmasıyla oluyor normalde ama katılıyorum kesinlikle , 2 hakkın olmuş gibi oluyor böyle

Çekistanın Gürcü cumhuriyetine gol atamayacağını düşünüyorum Gürcü Cumh. baya dirençli duruyor

elin ispayolu dibimizdeki gürcistandan topçu keşfediyor kapatın tükkanı @gs @utkucan

Bize karsi harika oynadilar ama bugünü bilrmem bakmiyorum maca. Skora göre sasirmadim dedim
Bize karşı evet berabere bitse hak derdim o maça. Bu maç baya baskın çekler pozisyon da vermediler ama futbol işte. Umarım böyle biter.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt