EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

kitleyip çöpe atın abi.

bu maçı hiç oynanmadı, bugünü hiç yaşanmadı sayalım

Liyakatsiz Montella'nın kadro ve oyun bulamadığı gün gibi ortada. 40 kişi çağırmasına rağmen doğru dürüst kadro kuramayan biri.

Bu altay, zeki, yusuf yazici falan bizle alakalı haberleri çıkıyordu. İnşallah okan hocam iyice izlemiştir maçı. Sakın bak sakın aman diyim.

ilk macin gazina gelip su maca gidebilmek icin 1-2 bin euro bilet parasi veren almancilara oldu yine

asariz keseriz kafasindaydi insanlar

aynisini biz icerdeki fb macinda yasadik

ne zaman kendimizi üstün görsek rezil oluyoruz

su kafadan bir türlü cikamiyoruz ve uzun yillar daha cikamayacagiz

bu sekilde basari hayal kalacak her zaman

Kaos futbolu olan tamipler lazim bize, bizim gibi sistemi olmayan tamimlat misal işte gurcustan, letonya, izlanda falan filan

Sahaya 4 kişi Ronaldo ile fotoğraf çektirmek için atladı ve bunların neredeyse hepsi bizim Türklerdi.
Çok ilginç.

lobi aktürkoğlu sosyal medyada yabancı izleyiciler tarafından övülürken, fbjkli bazı gverenler algı operasyonları düzenliyor.

maçın en iyi iki topçusu kaan ve keremdi. golü yediren hatayı samet, altay yaptı. ilk golde de 30 milyonluk ferdi uyudu kademeye girmedi.

ama işte algı yönetimi konusunda zayıf olduğumuz için bu gverenlerin söylemlerime maruz kalıyoruz.

medyadaki insanlar o kadar popülistki özellikle yotubedekiler para kazanmak için herşeyi yapan tayfa serhat diyoki galatasaray lobisi diyo ulan kafayımı yedin be adam şampiyon kim oldu cavlak herif hatayı yapanlar fenerliler o zaman takım komple kötü yaaa gürcistanı bile ıkınarak yendin dürzü ne anlatıyon bjk tutturmuş bi semih de semih kim abi bu çocuk ne yapmış adamların kendi yöneticileri açıklama yapmış bu çocuk forvette rahat değil diye kanatta oynamak istiyor diye sergen bişeyler diyo söylediği hiç bir şey doğru değil adam semih gürcistan maçında oynamayacaksa ne zaman oynayacak diyor kafayı yersin maçı izlemediğini ispat edemem ama eminim herifin mesleğine saygısı yok bir de milli takım diyolar insanı çıldırtıyolar jimnastik tercih etmemiş seni ne anlatıyon ümit karan çıkmış arda da arda yalnızca o mu hayır medyanın hepsi ne ardaymış arkadaş adam realde 12 maça çıkmış sadece 2 tane 90 dksı var ve hiçbiri hedef maçı değil ulan adam yeterli değil işte daha bu seviyeler için nedir bu yangın ulan benmi yanlış maç izliyorum bu kadar piarı yapılan bir insan görmedim bi rahat bırakın abi şu çocuğu milli takım değil arda güler takımı sanki toplu alan da maç izliyorum arda oyuna giriyo herkes spikerinden izleyenine kadar herkes alkışlıyo çalım atıyo alkışlıyo orta sahadan şut çekiyo alkışlıyo milli maç zevkimiz vardı içine ettiler yemin ediyorum bundan sonraki maçlarda inş. bizim kiler oynamaz ardaları semihleri oynasın nefret ettim insanlar milli takımını izlerken guru duyar yaaa bizimkiler arda gülerden gurur duyuyo takımdan değil yok böyle birşey tek korkum bu cavlakların montellayı yiyip okana salça olmaları

kenan yıldız semih kılıçsoy arda güler kimse kusura bakmasın ama yerli oyuncularımız sanıldığı kadar iyi topçu değiller. zaman ne gösterir bilemem

Maçı izlemdim ama ilk maça göre kadro çok değişmiş gibiydi. Takımda sezonunun yorgunluğunu yaşayan çok oyuncu var sanıyorum mental olarak. Gürcistan maçında da iyi değildik. Ama Samet'in yedirdiği golün hiçbir açıklaması yok.

Sametin hatalı pası ile 2-0 olmasa belki farklı bir maç olabilirdi

O gol oyuncularımızı kötü etkiledi

Ben umutluyum bizim oyunumuz çok kötü değil

Montellaya da gereksiz yükleniliyor.Tamamiyle skor sonuç odaklı konuşmalar ki bu bizde her zaman olan işler

Montella aksine cesur bir adam ardanın geçen maç gol dışında bir etkisi olmadığını görüp kulübeye çekti ki portekize karşı gürcülere oynadığın gibi zaten oynayamazsın.Başka korkak birisi o golün etkisinden sonra yedeğe çekmeye cesaret edemezdi.

Elinde net bir santrafor da yok mecburen barışı kullanıyor ki barışın nasıl bir sezon geçirdiği malum bertuğla cenkle başlasa daha mı iyi olacaktı

Çekya maçını kaybetmeden bitirebiliriz diye düşünüyorum.Çeklerin fizik üstünlüğüne karşı iyi önlem almak gerekiyor adamlar yarma gibi en kıslara 1.80 falan herhalde

Ulan fbliler bjkliler kulüpçülük yapıyo biliyosun koysaydın portekiz gibi zor maça bunların oyuncularını görselerdi ebelerini sende kurtulurdun bizde

Şimdi bu gider portekize göre daha kolay rakip olan çekyaya karşı fbjklileri doldurur olası iyi neticede hem kendi ayağına sıkar hem bizi boşa hedef yapar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt