- 20 Ağustos 2009
- 16.774
- 20.342
- 2.973
Çocukken tweeti mi face mi vardı orada yazıyordu o da bizden normalde.Ferdinin türk takımı tutma olasılığı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocukken tweeti mi face mi vardı orada yazıyordu o da bizden normalde.Ferdinin türk takımı tutma olasılığı yok
O Gürcistan'da gelmedi diye bir sürü pozisyon yedik. Bu abiler atar. Onlar çocuk daha çok üstlerine gitmedimkardes
kenanla arda gecen mac defansa geldi mi
simdi bunu dedin!!!!!!!!!!!!!!
iso Kaani keser.Orkun oynamasın ulan derdim bu
Ben orkunu keserim. Kaan daha iyi iş yapar hucumdaiso Kaani keser.
İnsafına kalmis diye anladimonların insiyatifine kalmış
İnsafına kalmis diye anladim
Yapmadıklari takdirde 7-1 falan biter gibi heisonların insiyatifine kalmış
Ben bile fenerli olmasına rağmen İsmail oynasın diyorum. İnşallah sağlam oynarizkuş familyasının milli takım sevdası kendi topçularının çıkarını gözetene kadardır.
şuan hepsi içinden dua ediyordur ki barış karşı karşıya kaçırsın, kerem sahaya bıraksın vs.
bu kadar içten pazarlıklı, fitne fesat camiaların karşımıza rakip olmaları bile utanç verici.
istiyorlar ki ismailin irfanın semihin ayağı kırık olsa, yürüyecek halleri olmasa dahi 11 çıksınlar da kendi çıkarlarına bir durum oluşabilme ihtimali olsun, ona göre destek versinler.
ama hiçbir gs taraftarından x oynamazsa portekiz kazansın minvalinde fitne düşünceler göremezsiniz.
Düşman kapıya dayansa düşmanın saflarına geçecek tayfa.Milli takımda takımcılık olmaz.kuş familyasının milli takım sevdası kendi topçularının çıkarını gözetene kadardır.
şuan hepsi içinden dua ediyordur ki barış karşı karşıya kaçırsın, kerem sahaya bıraksın vs.
bu kadar içten pazarlıklı, fitne fesat camiaların karşımıza rakip olmaları bile utanç verici.
istiyorlar ki ismailin irfanın semihin ayağı kırık olsa, yürüyecek halleri olmasa dahi 11 çıksınlar da kendi çıkarlarına bir durum oluşabilme ihtimali olsun, ona göre destek versinler.
ama hiçbir gs taraftarından x oynamazsa portekiz kazansın minvalinde fesat düşünceler göremezsiniz.
Yunus yerine sağda savunması iyi bir oyuncu olsaydı üzerdi gereksiz sürüyü ama yunus kerem kanatlarının işlemesi zorİyi oynayıp puan yada puanlar alıp portekizden çok kadroda sırf Galatasaraylı var diye yenilmemizi isteyen kansız vatansız kitapsızları üzmemiz lazim