Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 21.986
- 16.984
- 1.148
Malesef gidemicem reis, abim @Batuhan Misiroglu ve kuzenim gidiyor, yarin 8de yola cikacaklarGidiyormusun maça hakanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef gidemicem reis, abim @Batuhan Misiroglu ve kuzenim gidiyor, yarin 8de yola cikacaklarGidiyormusun maça hakanım
HayırMaç 22.00da değil miydi ya
Normal, cok genc henuz ve yuksek tempolu mac ritmi yok bu seviyelerde. Cunku daha duzgun bir full sezon oynamisligi yok, 3-4 gunde bir mac cikarmasi o bakimdan zor.Ardaya bak gidip yorgun oldugunu söylemiş ne yaptında yoruldun lan
Fiziki açidan portekiz maçında olmaması yarar bu arada normalde 11 oynar ezilirdi yorgunlugu isimize gelir bir nevi.Normal, cok genc henuz ve yuksek tempolu mac ritmi yok bu seviyelerde. Cunku daha duzgun bir full sezon oynamisligi yok, 3-4 gunde bir mac cikarmasi o bakimdan zor.
Normal, cok genc henuz ve yuksek tempolu mac ritmi yok bu seviyelerde. Cunku daha duzgun bir full sezon oynamisligi yok, 3-4 gunde bir mac cikarmasi o bakimdan zor.
Bilet ariyorum ulan adamlar 30 euroluk bileti 800e satiyor.
Sanki zengin olacaklar bi biletten.. acayip isanlar yaÖyle vallah, bende 500 e aldım
Sanki zengin olacaklar bi biletten.. acayip isanlar ya
Bilet falan kalmadi aylar oncesinden alindi hepsi cunku. Suan cikan biletler karaborsada olanlar, yani daha once alinan biletleri iyi fiyata cakmaya calisiyorlar. Anca 700-800 verirsen gidersin bu saatten sonra.Bilet ariyorum ulan adamlar 30 euroluk bileti 800e satiyor.
Bilet falan kalmadi aylar oncesinden alindi hepsi cunku. Suan cikan biletler karaborsada olanlar, yani daha once alinan biletleri iyi fiyata cakmaya calisiyorlar. Anca 700-800 verirsen gidersin bu saatten sonra.
HollandaAlper admin almanyadanmısın?
Hollanda
Kura cekiminden cikmadi ki bilet, bende o yuzden aradim ama millet en kotu 500 falan istiyor yani o kadar parayi da vermem bir mac icin.Geliyormusun yarın