EURO 2024 F Grubu M:2 | Türkiye 0-3 Portekiz | MS | 22 Haziran | TRT 1

Zeki, Samet, Altay, Otkun... Portekiz'in bisey yapmasina gerek kalmadi. Bu kadar kotu geri 4'lu ben hatirlamiyorum. Uyumsuz, uyusuk, yeteneksiz, serefsiz bir 4'lu.

Kendi acimizdan bakiyorum artik. Yunus'u cok begendim. Baris kalmali. Kerem'den cikmaliyiz, iyi bir turnuva geciriyor.

Abi başından beri diyoruz bu adam aylardır 11i bulamamış her maça farklı 11 çıkarıyor, böyle hocalık mı olur. Bunu son yıllarda Fatih Terim de yaptı her yerde başarısız oldu. Bizde de Panada da 2 maç üst üste aynı 11i yoktu adamın neredeyse
Maçın özeti. Takımda 3 forvet var, oynatmayacaksan boşuna kontenjan harcama. Bariş Alper bitti forvette, bari kanada çek.

bu saatten sonra değişiklik yapsan n’olur eşşek

Bu saatten sonra ardayi almanın ne faydası var gerizekalı herif madem oynayabiliyordu ya ilk 11 ya da ikinci yarının başında alsaydın ne gerizekalı bir insansin sen

Kerem’den çok erken vazgeçti. Topu sola taşıyamadığımız için kayboldu da Kenan da aynı şekil

En iyi 3.'lere girersek ya Ispanya ya da Ingiltere ile oynayacagiz zaten. Salla gitsin o yuzden :D
bu nasıl 1 turnuva böyle ya.

gruptan çıkanlar neden tekrar kurayla eşleşmiyor

bütün kelleler zayıfları eleyip birbiriyle çarpışsın diye uydurulmuş bir sistem

bu arada bu tür takımlara karşı ya bizim bayern maçı gibi önde basıp oyun kurdurtmayacaksın ya da çekya arnavutluk gibi savunma yapacaksın
Valla deminden beri kafamda bizim Bayern maçı dönüyor. Önde ne güzel basmıştık. Benzer bir şey yapmamız lazımdı.

Geri
Üst Alt