EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1 - Sayfa 133 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

ilk yari sona erdiginde bir yorum yapacaktim kendisiyle ilisik, dedim belki 2. yari bu durum duzelir ,mac sonu detayli yazarim.

bir cok renkdas da ayni noktayi mac sonu belirtmis . baris'in *pas alamamasi.....

maca 433 esnek460 la basladik. olmasi gerektigi gibi. bunu turnuva aday kadro enes sakatligi sonrasi bold bir kac kez vurguladim.
ne gurcu ne portekiz macinda buna yoneldik. varsa yoksa 4231 inadi yaptik. bugun kagit uzerinde portekiz macindaki duz 4231 gibi gordugumde, yine ayni ezber olur dedim. mac basladi durumun 433/460 esnek kurgu oldugunu gormemle umutlandim .

detay da, dolayisiyla baris bu cekya macind saga yatkin oynamasi rakibi ozellikle o bolgeden surklase etmemize kapi acti. kanimca xfaktor du konumu ve performansi .

halbuki ilk yari baris 'in sagdan gizli arkaya sizmalarina bir kez bile yanit veren olmamasi - resmen absurd bir durumdu anlam veremedim uzak yakin her baris kadraj 'a geldiginde ... <-> ne arda, ne muldur, ne dmler,
ne yani basindaki hakan > baris'i koca yari gorememesi , kabul edilemez durumdu.

<
tam tersi 2.yari > bu durum bold bariz degisti. *baris en fazla topla bulusanlardan oldu. hepsinde de olumlu ve efektif sonuclandirdi.
hakli olarak da cok dominant bir performansla onundeki beki ve stoperi sirtinda tasiyip cizgiye defalarca indi, bakarak gorerek iceriye muthis toplar kesti,,, benim diyen favori portekiz kanatlari ,kanat forvetleri bile bu turnuva da boyle ice kesisler yapmamistir. < uc ornek gorulebilir, ancak cidden baris alda at nokta cikarislarla birden fazla oyuncuyu alti pas ve penalti civari bulusturmasi, alkislik solo resital hareketlerdi.
velhasil ,mac daha erken kopardi aslinda bunu ilk yaridan baris uzerinden yapsaydik. ne gibi pozisyonlar bulurduk bu da ayri bi durum.

cekya erken *10 kisi kalma konusu nun -bize getirisi- avusturya macina yansir kanimca . macin buyuk bolumu 1 kisi fazla oynamak avantaj oldu
tur macina yonelik.

tek tek oyuncu performanslarini sonraki mesajlarda degerlendiririz.

momentum ve ozguven adina cok cok anlamli bir galibiyet.
tur macinda mutlak dogru 11 olmali, dogru kurulumla .

saygi ve selamlar .

Bjkliler Cenkin gölünde barış neden sevinmedi diyorlar Twitter'da
Gsliler barışa neden pas verilmedi falan diye
Fbliler ayrı alemde

İyi hiçbirseyi hakketmiyoruz kimse kusura bakmasın. El birligiyle yer yüzünün en toksik ortamını oluşturduk. Başarı mutluluk falan bekliyoruz

Bjkliler Cenkin gölünde barış neden sevinmedi diyorlar Twitter'da
Gsliler barışa neden pas verilmedi falan diye
Fbliler ayrı alemde

İyi hiçbirseyi hakketmiyoruz kimse kusura bakmasın. El birligiyle yer yüzünün en toksik ortamını oluşturduk. Başarı mutluluk falan bekliyoruz
Bu tipler ülkedeki %0,01'lik kesim falandır muhtemelen. Ciddiye almaya gerek yok.

Kerem oyuna girdikten sonra yine iyi işler yaptı. Güzel paslar verdi, ə tane kilit pas var sanırım ki Kenan'da kilit pas hiç yok. Kerem'in de tekrar kendini bulması iyi. Turnuva sonu istediği teklif gelebilir.

Üst Alt