EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

Çizgiye iniyoruz içerde kimse yok. Çağırdığı kadroda forvete benzer tek herif de Cenk. Kim oynamalı sence
Fiziksel mücadelenin zirvede olduğu yere fizik kalitesi düşük adamı 11 koyamazsın, Montella zaten sevmiyor o tarz santraforlarla oynamayı.

Öyle çok çizgiye indiğimiz bir oyun da oynamıyoruz zaten, hiç bir takım oynamıyor.

Gürcistan maçında da iyi oynamadık, galibiyet gelince yanlışlar örtülüyor, beraberlik iyi sonuç ama beraberliğe oynamayalım. Beraberliğe oynarsak yeniliriz.

Fiziksel mücadelenin zirvede olduğu yere fizik kalitesi düşük adamı 11 koyamazsın, Montella zaten sevmiyor o tarz santraforlarla oynamayı.

Öyle çok çizgiye indiğimiz bir oyun da oynamıyoruz zaten, hiç bir takım oynamıyor.

Sadece çizgiye indiğimizde değil. Genel olarak ceza sahasında adam eksikliğimiz war. Barış, Kılıçsoy, Kenan'ın hiçbiri de 9 noya benzemiyor. Barış kapanan Gürcistan'a karşı forvet oynayamaz. Portekiz'e karşı oynar ama onda da geri düştüğün an planı değiştirmen gerekiyor.

Montella Ads'de de Akbaba-Belhanda'yı forvet oynatıyordu. Uzun vadede hiç bana uyan bir şey değil.

çekya'nın sahada daha sağlam duruşu var

3 sonucada açık maç

en büyük handikap bizim stoper bölgesi nanay - yan hava toplarda işimiz zor..

hele hele mert yerine yine altay oynarsa

Sadece çizgiye indiğimizde değil. Genel olarak ceza sahasında adam eksikliğimiz war. Barış, Kılıçsoy, Kenan'ın hiçbiri de 9 noya benzemiyor. Barış kapanan Gürcistan'a karşı forvet oynayamaz. Portekiz'e karşı oynar ama onda da geri düştüğün an planı değiştirmen gerekiyor.

Montella Ads'de de Akbaba-Belhanda'yı forvet oynatıyordu. Uzun vadede hiç bana uyan bir şey değil.
Gerideyken hücum ediyorsan Cenk gibi adamı atarsın diğer planlarda oyun içinde kaybolur çünkü ne boğuşacak enerjisi var ne de o dinamizmi.

Bu rol için de Serdar Dursun daha uygundu.

İşin taktik kısmı hocanın seçimi ama bir çok takım mobil adamlarla oynuyor önde, set hücumu yapamadıktan sonra nokta santrafor tercih etmiyorlar.

Benim söylediğim nokta işin fizik kalite kısmıyla alakalı. Eski hali olsa Cenk oynardı zaten.

Üçlü orta saha oynuyoruz üçü de ceza sahasına yaklaşmıyor bile. Hatta kaan, hakanla orkuna göre oralarda bile daha aktif.

Uğurcan
Müldür kaan merih ferdi
İsmail salih
Barış arda kerem
Kenan
11i ile çıkılmalı

Baris-Kenan-Arda
Ismail-Hakan-Salih
Ferdi-A.can-Kaan-Müldür
——Günok/Ugurcan——

Ben böyle cikardim herhold

Baris bizde sol acik oynadigi maclarda begenmistim, zaten Kenan ile macda yerlerini sürekli degistirebilirler duruma göre

Bu maçta barış oynamamalı. 2 maçta şut çekememiş

Kerem ve kaan oynamalı sadece

Samet denen hırt sakatmış galiba
Montellanın kolu kanadı kırılmıştır
Bütün ülke bu sametin ne işi var milli takımda derken bi bildikleri varmış demek. Ama montellaya göre trde kimse futboldan anlamıyor bi kendi var. Sanki kendi Capello biz de Habeşistanız

Barış niye oynamıyor manyak manyak konuşmayın ya.

Silah zoruyla santrafor oynatılmıyor adam en iyi olduğu yer sol sonra sağ kanat, oraya koymuyorsa hoca tercihidir.

55 maça çıkıp fark yaratmış adam oynamasın 3 maç oynamış Arda, 10 maç oynamış Kenan, jogging yapan Yusuf oynasın hadi ordan ya

Fbtjkli zihniyetten tek farkı yok bazılarınızın zaten o takımlı olsanız siz de GS topçularına bok atıyordunuz şimdi.

Milli takımda bile kulüpçülük yapan şikeci ler yüzünden tüm hevesim kaçtı bugün. Yok semih olsaymış yenermişiz de yok gs lobisiymis de. Vallahi eski heyecan istek yok artık. Bu şikeci kuş tayfalari ülkenin beka sorunu olmaya başladılar. Ne semihmiş lanet olsun oynasın her maçta görelim ne haltmış bu suratsız ergen. Hayvan gibi abarttıklari kadar var mi bi görelim. Yoksa bu essolesseğin tinercileri galibiyetten sonra bile semih oynamadı diye surat asıyorlar.

Namussuz bunlar yahu.
Dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur böyle tartışmalar.
Ama ülke olarak ahlak erozyonu yaşadığımız için bunlar normal.Karaktersizlik,fesatlık ne ararsan var.
Semih dediğimiz adam daha 18 yaşında lan.Kimse kötü demiyor.Ama oynadığındada gördük.
Portekiz maçını seyrederken barışın penaltı pozisyonu vardı birisi çıktı ver penaltıyı Galatasaraylı ne olacak alışkın kendisini atmaya falan dedi..Bende dayanamadım haddini bildirdim..

Malesef bizdede var aynı durum.Bu yüzden ülke olarak bizden hiçbir halt olmaz.

Bu kadro kötü oynuyor.Kim oynarsa oynasın farketmiyor.Bunu kabullenmek gerekiyor.

Ama her teknik adamda olduğu gibi montellada kadro kurmada fiyaskolara imza atıyor.

Arkadaş malmısın hala samet yetersizini oynatıyorsun.Evet iyi oynadığı maçlar varda adam bildiğin saatli bomba.Bir maç yapmasa diğer maç çok ciddi hata yapacak.
Her zaman söylerim en iyi teknik adam doğru kadroyu oluşturan oyuncu seçimleri ,analizleri iyi olan hocadır.

Bir hakan takıntısı olanlar var.Ne bekliyorsunuz arkadaş siz.adam malmı bilerek isteyerek kötü oynasın.Adamın tarzı belli.Şapkadan tavşan çıkaracak adam değil.Bu takımdada ilk 11 ‘e ilk yazılacak adamlardandır.

Bu kadroda aklın yolu bir apo,ferdi,ismail,barış,arda,kenan,hakan bu adamlar her daim ilk 11 çıkmalı.
Arkadaş bakın favori takımlara adamlar ilk 11’i belirlemiş.Değişiklikler bile belli.Montella çorba yaptı takımı.
Takım savunması zaten Allaha emanet.
Bunu halletmiyorda ardayı keserek savunmayı güçlendirdiğini falan zannediyor.ardayı oynatmayan adamı hemen kovacaksın..Muhakkak eksikleri vardır ardanın eyvallhda şu kadrodada oynatacaksın arkadaş dalgamı geçiyorsunuz..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ceza sahasına barış dışında giren tek adam çok gömülen orkun

o çıkınca hiç kimse kalmadı

Kuş lobisi yoğun mesaide. Hedef Montella değil! Asıl hedef Kerem, Yunus, Barış, Kaan ve Abdulkerim. Oyuncularımızı itibarsızlaştırma operasyonu var.

Algılara çok erken başladılar. Oyuncularımıza sahip çıkalım.

Gs, milli takımdan affını isteyip futbolcu göndermesin bundan sonra. fb ve bjk gönlünce birbirine oral yapabilir böylelikle.

Barış niye oynamıyor manyak manyak konuşmayın ya.

Silah zoruyla santrafor oynatılmıyor adam en iyi olduğu yer sol sonra sağ kanat, oraya koymuyorsa hoca tercihidir.

55 maça çıkıp fark yaratmış adam oynamasın 3 maç oynamış Arda, 10 maç oynamış Kenan, jogging yapan Yusuf oynasın hadi ordan ya

Fbtjkli zihniyetten tek farkı yok bazılarınızın zaten o takımlı olsanız siz de GS topçularına bok atıyordunuz şimdi.
Ya ne alakası var

Kerem bile kaç tane pozisyona girdi üstünlük kurdu. Barış çok stabil kaldı maçlarda. Aygır gibi güçlü adamın koşası yoktu dünki maçta. Ben gs topçusunu küçümsemem hiçbir zaman aldığı maaşa karşılık değerlendiririm. Kerem ile barışı hiçbir zaman kötülemedim bundan dolayı. Takımda milyonlar alıp şampiyonluğa katkı sağlamayan adamlar varken onların 10da 1i maaşına TL ile maaş alıp katkı sağlayan adamlara sallamam veya küçümsemem kolay kolay

Montella zaten santraforlu oynamıyor kalksın cenk oynasın demem zaten sevmem cenki adamcı tayfadan. kerem kenandan iyi olduğunu gösterdi. Kerem solda yusuf santraforda sağda ise irfan oynasın denensin bu maçlık. Ha irfan sakattı ne kadar katkı verir bilinmez. Ya da kerem sağa geçsin sola kenan

aday kadroya 40 kisi cagirmasini gectim, hazirlik maclarinda ve verdigi röpörtajlarda bile kadro bulamadigi belli oluyordu. hamit isimli herifin milli takimi böyle olur.

Ya ne alakası var

Kerem bile kaç tane pozisyona girdi üstünlük kurdu. Barış çok stabil kaldı maçlarda. Aygır gibi güçlü adamın koşası yoktu dünki maçta. Ben gs topçusunu küçümsemem hiçbir zaman aldığı maaşa karşılık değerlendiririm. Kerem ile barışı hiçbir zaman kötülemedim bundan dolayı. Takımda milyonlar alıp şampiyonluğa katkı sağlamayan adamlar varken onların 10da 1i maaşına TL ile maaş alıp katkı sağlayan adamlara sallamam veya küçümsemem kolay kolay

Montella zaten santraforlu oynamıyor kalksın cenk oynasın demem zaten sevmem cenki adamcı tayfadan. kerem kenandan iyi olduğunu gösterdi. Kerem solda yusuf santraforda sağda ise irfan oynasın denensin bu maçlık. Ha irfan sakattı ne kadar katkı verir bilinmez. Ya da kerem sağa geçsin sola kenan
Mevkisinde oynatmadığın adam bekleneni vermezse takımdan kesmezsin orijinal mevkisine koyarsın.

Ceza sahası içerisine kaç tane top attık ya da Barış’a kaç tane ara pas atıldı o da ayrı mevzu.

2 maçtır yapılan tek iyi orta Zeki’nin Yusuf’a yaptığıydı.

Geri
Üst Alt