Kenan—-Baris—-Arda
————Hakan———
———-Salih—-Ismail—-
Ferdi—-Merih—Samet—Mert
————-ugur————
Muhtemel 11 buymus
isimler den bagimsiz, bu mac ozelin de yazdigim mesajlar da ortak payda'm : bu maca onde ya 2li ya 3lu cikmamiz gerektigini bold vurgulamistim. sayet belirttigin sekilde 3lu cikarsak -olumlu.
secilen isimler tartisilir elbette.
hatta , sevgili
@Hakan Kuzu renkdasimizin bir mesajina yanit verdigim mesajimda , hem bu ikili uclu konusuna vurgu yapmistim, hem hakan'in one yakin olmasi ile araya atacagi toplar, yay uzeri uzaktan sutlar ile daha efektif kullanabilecegimizi vurgulamistim. tipki almanlarin ilkay'i kullanddigi gibi.
biz onceki macta orkun'u bu sekil kullandik, pasif kaldi,savruk kaldi. vs vb.
hakan'i mevcut almanya nin ilkay'i onde kullandigi pozisyonda kullanmak cok mantikli. burada soru ; bizim kroos'umuz kim olacak, olmali.
kalite kumas dan bagimsiz, salt gorev bolgesi tanimi dolayli eldekiler den ismail en akla yatkin. onun d handikapi sakatliktan donmus olmasi.
ondeki uclu den *arda boyle bir versus da ayakta kalir mi , mac kondisyonu,fizik kondisyonu yeterli mi, yeter mi ?. bunlarin yaniti, bold malesef *hayir nazarimda . kora kor fiziksel bir oyunun ,yuksek temponun one cikacagi bir versus da daha hazir oyuncular oncelik tutulmali.
<- kendisi , kamuoyu dolayli 11e giriyorsa, asiri absurd bir karar olur .
rasyonel ve guncel (mevcut form,mac kondisyon,fitlik vb) dinamikleri ile kararlar vermeli montella .
biz saha ici luks'u baglaminda misal bir ispanya degiliz .
( her anlamda az defolular ,, *bir *oyuncuya sahada kredi verebilirler ,*eksiklerini kapatacak genel bir takimlari var sahada ) onlarin *yamal'a actigi kontenjani ,takimin mevcut durumdaki haliyle -mevcut durumdaki arda'ya veremeyiz .burada konu salt saf yetenek, potansiyel vs den bagimsiz ; guncel fizik kondisyon, mac eksikligi, vs dikkate alinmali. cikan sonuc ; yedekten girmeli - nazarimda.
kenan - ferdi bolgesi defansif acidan aciga cok elverisli. gurcu macinda bariz belli olmustu. eger ustte denilen gibi 11 olacaksa, ismail, salih ekstra efor sarfetmeli kanat beklere yardim babinda.
ne kenanin bolgesi ,ne arda nin bolgesi ,kanat beke bolca gelip yardim edecek prototip de degil .
kanat bekler asiri ofansif. kenan ve arda asiri ofansif. etti 4
bunu baris'i derine defans olarak mertens gibi gelip yardim etmesi ile az kompanse etsek , kaldi 3 , hakan, ismail, salih.
bunlarin bolgesel ve takim *ekstra defans katkisi nasil olacak, bu da macin ibresini belli edecek nuanslar dan kanimca.
asiri ofans oyuncularin onde olduklari her an, hibrid ani kontra yememizle es deger de bir *olasilik.
kanimca dengeli bir kompakt 11 olmali . istenen sonuc gelirken de , ayni anda sonraki turu da dusunmeli. cezali kart vs babinda.
bu arada, muhtemel 11de -ben kerem'in kesik yemesine anlam veremedim. portekiz macinda kismen iyi oldugumuz ilk yarida en one cikan oyuncumuz idi kendisi.
kanimca hata olur yedege cekilmesi. isin defansif kismina da kenan ve ,arda'ya nazaran fazla katki verebilecek mantalite de kerem.
kaan bir sekilde sahada olmali. stoper mi, sag bek mi ,orta saha mi tercih hocanin.
son olarak ; temennim - hocanin *mevcut *kadro *ozelinde kati surretle *4231 den uzak durmasi .
saygi ve selamlar.