Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.822
- 90.487
- 5.003
Montella g.tü 3 maçtır Barış'ı santrafor oynatarak bitirdi. Senin ben yolunu ızdırabını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkatimi çekti bugün bir kaç kere bilerek atmadılar BAY'a.Yav orda barış teke tek kalmis hala top suruyor. Atsana topu barisa
En diri oyuncumuz. İyi de top dağıttı orta sahada.Ben niye en kötü görüyorum şarap mı çarptı ki
Aynen. Çocuk kaçtır pas istiyor. El kaldırıyor. Ne Ferdi ne Arda ne de Hakan bilerek pas atmıyor. Sonra Barış kötü. Hadi oradan. İsmail ve Ferdi bir bok oynamıyor. Keza Hakan'da öyle. Ama pas alamayan Barış kötü. Yersen. Şikecilere sorsan Ferdi uçuyor, kaçıyor. İsmail yüksekten uçuyor. Ben bu Ferdiye bırak 10 milyonu 100 bin euro bile vermem. Tek marifeti koşması. Başka hiç bir cacık yok herifte. Bunların yüzünden neredeyse milli takımı tutturmayacaklar adiler.Net bir şekilde Barış’a bile isteye pas vermiyorlar. Galatasaray düşmanlığı tüm takıma işlenmiş resmen
Serenay kimMacin en guzel hareketi Serenay'in kirmizi elbisesi su ana kadar.
Kendine gel, atamazsın. O Allah’ın verdiği yetenek bir kereabi arda 3-4 şut denedi ya
ben de o kadar denesem ben de atarım ki oralardan bi tane