EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

Ulkece futbolda en kotu yaptigimiz seylerden biri de beraberlige oynamak. Kendimi bildim bileli %80-90 oraninda istedigimiz skoru alamamisizdir ama gene de bu taktikte beraberligin yettigi ortamda hep israr edilir.

Berbat oyun anlayisi ve berbat oyun devam ediyor. Cekler her duran topta etkili. Sadece frikik ve korner de degil, tac da olunca etkili adamlar. Neredeyse hepsi uzun ve fizikli, bizim ciliz bebeleri eziyorlar.

Bu maci gecsek bile Avusturya surprize izin vermez.

Bizim cocuklar ne oynuyor kimse bilmiyor. Kaleye vurmama challenge mi, kaleye topla girme challenge mi anlamadim gitti.

Bu arada Kenan Yildiz Keremin cok cok gerisinde bir performan sergiliyor.

Hakan önde oynayacaksa Kaan 6 oynar bu takımda, orta sahada üçüncünün kim olacağı düşünülür.

Son 2 maçımızı izleyen bir yabancı olsam “Sizi turnuvaya alanın beynine attırayım” deyip bir nat geo falan açardım heralde.

Sanki Man. City’yiz sanki Cruyff’un Barcelonasıyız da pas pas pas yapa yapa kalenin içine kadar gideceğiz. Sanki Bernardo Silva, Xavi, Bruno Fernandesimiz falan var da araya salacak vs.

Paso üçlük sallayan basketbol takımları gibi uzaktan şut atıyoruz. Sanki Pes 6’daki Interiz.

Ah be arda canın sağolsun kodumun veleti seni
Ahmet Davutoğlu'nun çocuk sevmesi sosyal medyanın dilinde - Sayfa 10

sırf Galatasaraylı diye Barışa garezleri var gerek takımdaki febelilerin gerekse twittedaki şikeci kulüplerin o yüzden İnşallah yenilir ve eleniriz

Salih > Cenk
Arda > Aktürkoğlu 45 te yapılması gereken bu tartışmaya açık değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montella bu turnuvada resmen bitirdi Barış'ı.

Çocuk belki parlayacaktı ama hiç alakası olmayan mevkiye hapsederek mahvetti çocuğu.

Zeki ve hızlı oynayan adamın önemini görüyoruz. Barış kaç kere çok güzel boş koşu gösterdi ama bir tane Mertens gibi aradan pası bırakacak adam çıkmadı.

Geri
Üst Alt