Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.527
- 49.910
- 3.133
Özelden söveyimPredictionda @Murat Durmaz ı geçip altıma almam hakkındakj yorumların 4 tanesine de tahmin vermedim unuttum bu arada![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden söveyimPredictionda @Murat Durmaz ı geçip altıma almam hakkındakj yorumların 4 tanesine de tahmin vermedim unuttum bu arada![]()
Özelden söveyim![]()
2.haftadan sonra sarmadıfantasy genel olarak zevkliydi ama biraz daha zorlastırılması lazım. wildcard ve limitless gereksiz, yeteri kadar transfer hakkı var. butce de cok yuksek. boyle olunca bir noktadan sonra butun takımlar aynı oluyor.
Liderlikten 2.haftadan sonra mı düştün2.haftadan sonra sarmadı
Ben hiç kullanmadım wildcard ve limitless'i. Ona rağmen yedinci bitirdim ve kadro kurarken de hiç zorlanmadim.fantasy genel olarak zevkliydi ama biraz daha zorlastırılması lazım. wildcard ve limitless gereksiz, yeteri kadar transfer hakkı var. butce de cok yuksek. boyle olunca bir noktadan sonra butun takımlar aynı oluyor.
evet kadro kurarken hic zorlanmıyorsun. kadroya koymak istedigim bir oyuncudan vazgecmek zorunda kalmadım hic.Ben hiç kullanmadım wildcard ve limitless'i. Ona rağmen yedinci bitirdim ve kadro kurarken de hiç zorlanmadim.
grup maçlarının 3.haftası rotasyon diye bişey uydurmuşlar allah bin belasını versin rotasyonunLiderlikten 2.haftadan sonra mı düştün![]()