EURO 2024 Sohbet Başlığı

Polonya x Avusturya maçında €60 fiyatı olan koltuk.

1718993312097.webp

1718993295999.webp

Mehmet Büyükekşi, Portekiz maçı öncesi Milli Takım kampını ziyaret etti.

1719000814293.webp

Gecen haftanin en iyi golleri oylamasi baslamis, ozetleri ararken gordum UEFA sitesinde. Ben Mert'e verdim cok guzel bir vurus yapti yeteneksiz adam :) Zor ve guzel bir gol vurusu. Asagidan istediginiz gole oy kullanabilirsiniz renkdaslar.

Lan bu almanlarin ne santraforlarini izledik vaktinde. Bu tifil hiyartzi oynatarak napmaya calismaktadir anlamadim.

Butun olay bu mu Alper ? Ben yeni yeni bakiyorum etrafa, eski falan sovuyor millet Montella'ya.. Bu mu dur yani ?

Lan olm hocasi bu !!! Azarlarda. Size ne ? Siz mi karar vereceksiniz ? Ancelotti hic mi kizmadi saniyorsunuz ? Ya da belki gruptan ayirmadi ? Mal misiniz arkadas ! FT, emre'yi, ayi Volkan'i neredeyse dovuyordu cok kez.. Olur bunlar kaldi ki oyle bir durumda yok. Adam diyor ki bunu giy sunu giy sunu yap.. Sanki itekliyor, skktr ediyor falan..

Son düzenleme:
Butun olay bu mu Alper ? Ben yeni yeni bakiyorum etrafa, eski falan sovuyor millet Montella'ya.. Bu mu dur yani ?

Lan olm hocasi bu !!! Azarlarda. Size ne ? Siz mi karar vereceksiniz ? Ancelotti hic mi kizmadi sandiniz ? Ya da belki gruptan ayirmadi ? Mal misiniz arkadas !
Amatorde hoca bana bi keresinde (hakli olarak) ne saniyosun kendini bok herif demisti idmanda oyle basimiz onde sus pus olduyduk. Sesini bile cikarip ne kufrediyon lan desek tekme tokat girisirdi. Ki bi keresinde bi baska hoca bi cocugu yerlerde tekmelemisti. Benim yakama yapisip bi guzel sallamisti 😂😂

Çeklere iki farkla yenilsek bile büyük ihtimalle Macaristan'ı en iyi 3'lukte geride bıraktık. Avantajımız üst tur için yüksek ama bu türk insanı hiçbir şeyi haketmiyor. Macarlar veya çekler daha çok hakediyor.

Amatorde hoca bana bi keresinde (hakli olarak) ne saniyosun kendini bok herif demisti idmanda oyle basimiz onde sus pus olduyduk. Sesini bile cikarip ne kufrediyon lan desek tekme tokat girisirdi. Ki bi keresinde bi baska hoca bi cocugu yerlerde tekmelemisti. Benim yakama yapisip bi guzel sallamisti 😂😂

Pekala dogru bulmuyorum ancak spor disiplin isi. Renkdas, benim oglum Ajax'in altyapi takimlarindan birinde 8 yas alti takimda oynadi bu sezon son olarak. Ben izliyorum, arada "duuuttt" diye durdurup egilip "benim dahi duyabilecegim sertlikte" uyariyor. Hepsini, tek tek. Ne yapalim ? Adami mi dovelim ? Olacak tabi. Hoca bu, yapmasa daha kotu hatta. Ornek olarak verdim, sende vermissin. Gecmiste bende Aydinspor atlyapisinda oynarken hoca sovmustu, baya sinirlenmisti uzaktan sut cektigim icin :) Olur, olacak yanisi. Bunlar kafayi yemis iyice abarttilar durumu.

Geri
Üst Alt