Turkiye - Gurcistan iddaa oranlari aciklanmis.
Turkiye 1.58
Beraberlik 3.25
Gurcistan 4.05
umarim oyuncular rakibi hafifi almaz.
burdan bir surpriz sonuc cikarsa da - sasirmam.
gurcu futboluna dair nacizane yorumumu da diger basliklar da nacizane ara ara deginmistim.
sartlar esit . tarafsiz saha da bir mucadele. bu finallerdeki ilk macimiz, favori olarak klasik_surprize mahal vermemeli . o yuzden maca her daim odak yapmali oyuncular.
beraberlik bile grubu zora sokar -kanaatindeyim.
@ Enes 'in sakatligi kotu oldu. on alan da en guvendigim isimdi sahsen.
hoca nin yerinde olsam fransa ligindeki yusuf'u -gol bolgesi veya bold yakininda oynatirim. lille nin gecmiste uefa da milani italya da devirdigi yusuf'un hattrick yaptigi mactaki yer aldigi -konumda bir yusuf.
baris 'i hirvat deplasmaninda oynattigi gibi bir konum da oynatmali.
kenan'i da almanya macinda oynattigi konum da.
cenk'in baslamasi hata olur. tecrubesi ve oyun ozellikleri acilimi disinda- saha ici genel performans durumuna rasyonel bakarsak ;
mevcut cenk'in bir sey sunacagini dusunmuyorum. anca, macin son donemecin de oyuna girip doldur bosalt icin planlar da olmali.
eldeki kanat forvet, oyun kurucu hibrid tandansli santrafor tipolojiler dolayli ,ben olsa idim ; 460 kurulumunda cikardim. kanimca bunun plan dahilinde oncelik olmasini isterdim. <<< enes'in cikisi planlari alt ust etti, en azindan benim kafamdaki olusumlari......
kanicma, italya hazirlik maci bu baglamda saglam bir test olacak kurgu ve taktige dair .
saygi ve selamlar.
@Aras Şimşek ,
@Hayri Cund ,
@Kolpa Kemal Kürek