EURO 2024 Sohbet Başlığı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 hazırlıklarını sürdürdü

1717000934082.png

Grupta kaç puanla eleniriz, tahminleri alalım?

Grupta kaç puanla eleniriz, tahminleri alalım?
puan olarak,
->
3 (gurcistan macindan) - geri kalan dan sifir cekmemiz olasi....
4 ( gurcistan macindan 3 cekya macindan 1 puan) ....
6 (gurcu ve ceklerden alinan 2 galibiyet) ...

portekiz macini konusmak icin, onlarin cekya ile olan ilk maclarini gormek gerekir,sahsen. son kaldiklari yerden devam ederlerse, puan, puanlar almamiz surpriz. kagit uzerinde favoriler zaten.

son euro finallerindeki gibi bir goruntu sergilersek bu grup da - >
0 puanla da bitirmemiz olasi .

rakipleri ve bizimle oynayacaklari maclari , mac basliklari acilir acilmaz nacizane degerlendirmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar

Yuh, daha 2 hazirlik maci varmis EURO'ya kadar..

Acaba Türkiye'nin sonuncu olmasina iddiaa mi oynasam? Hic ümidim yok bu takimdan. Gürcistan bile yenebilir.

yazın futbolsuz kalmadık güzel

Daha gaz bir şey ile bitecek derken ...

turuncu donlu herif kıçı ?

fikir enfesmiş.

uyum cuk oturmuş

Fransa yine alır gibi duruyor.

Kupa alma oranı tahminlerim sırası ile
Fransa
Portekiz
İngiltere

Enes için üzüldüm.

Mühim olanı tekrar edelim, Arda güler hiçbir maça 11 başlamamalı.

Bunlar kampta 11 aydır maç yapan oyunculara yükleme yaparsa bir çok sakatlık görebiliriz turnuvada.

Yahu ne sanssiz bi adam bu Enes. Tam lazim olacak yine sakatlandi..

Simdi bunlar Cenk'i forvet yapmasin EURO'da? Sictik

Turkiye - Gurcistan iddaa oranlari aciklanmis.

Turkiye 1.58
Beraberlik 3.25
Gurcistan 4.05

Enes'in sakatlığı kötü oldu. Cenk Tosun bu durumuyla santrafor oynamamalı. Santrafor olarak kimi kullanacak çok merak ediyorum. Semih Kılıçsoy'u ya da Barış Alper Yılmaz'ı deneyebilir. Eğer kanatlarda Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu ve İrfan Can Kahveci'yi kullanacaksa Barış Alper Yılmaz'ı santrafor olarak değerlendirmesi beklenebilir. Daha önce Hırvatistan maçında bu denemeyi yapmıştı.

Turkiye - Gurcistan iddaa oranlari aciklanmis.

Turkiye 1.58
Beraberlik 3.25
Gurcistan 4.05
umarim oyuncular rakibi hafifi almaz.
burdan bir surpriz sonuc cikarsa da - sasirmam.
gurcu futboluna dair nacizane yorumumu da diger basliklar da nacizane ara ara deginmistim.

sartlar esit . tarafsiz saha da bir mucadele. bu finallerdeki ilk macimiz, favori olarak klasik_surprize mahal vermemeli . o yuzden maca her daim odak yapmali oyuncular.
beraberlik bile grubu zora sokar -kanaatindeyim.

@ Enes 'in sakatligi kotu oldu. on alan da en guvendigim isimdi sahsen.

hoca nin yerinde olsam fransa ligindeki yusuf'u -gol bolgesi veya bold yakininda oynatirim. lille nin gecmiste uefa da milani italya da devirdigi yusuf'un hattrick yaptigi mactaki yer aldigi -konumda bir yusuf.

baris 'i hirvat deplasmaninda oynattigi gibi bir konum da oynatmali.
kenan'i da almanya macinda oynattigi konum da.

cenk'in baslamasi hata olur. tecrubesi ve oyun ozellikleri acilimi disinda- saha ici genel performans durumuna rasyonel bakarsak ;
mevcut cenk'in bir sey sunacagini dusunmuyorum. anca, macin son donemecin de oyuna girip doldur bosalt icin planlar da olmali.

eldeki kanat forvet, oyun kurucu hibrid tandansli santrafor tipolojiler dolayli ,ben olsa idim ; 460 kurulumunda cikardim. kanimca bunun plan dahilinde oncelik olmasini isterdim. <<< enes'in cikisi planlari alt ust etti, en azindan benim kafamdaki olusumlari......

kanicma, italya hazirlik maci bu baglamda saglam bir test olacak kurgu ve taktige dair .

saygi ve selamlar.

@Aras Şimşek , @Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek

Son turnuvalara katildimizda hep cok iyi hislere sahibdim, sonucta berbat oynadik. Bu sefer hislerim hic iyi degil, acaba mi..

Geri
Üst Alt