EURO 2024 Sohbet Başlığı

1. Maçımız Gürcistan ile olması bence kötü. Keşke ilk maç Portekiz ile olsaydı.

İlk maç favori ile olması en avantajlı oluyor genellikle.

Sürpriz olasılığı daha yüksek olurdu.
Geçen turnuvada ilk maç İtalya ile oynadık ve darmadağın olduk... Moral motivasyon yerlere düştü. İlk maç puan almak çok önemli turnuvanın devamı açısından...

Çekya, İsviçre, Avusturya, Macaristan gibi alt seviye görülen milli takımların en güçlü olduğu turnuva bu olacak. Yani turnuvadaki takımların tabanı önceki turnuvalara göre çok daha yüksek şu an.

Avusturya yarı final falan görürse şaşırmam.

Hırvatistan, Danimarka, Belçika gibi favorilere çok ters gelen takımlar da var. Son yılların en yüksek sayıda iyi takımın olduğu turnuva bu olabilir.
Hepsine katılarak Gürcistani da eklemek isterim eskiden sadece fiziksel bir takımdı artık teknik olarak da bir hayli geliştiler gerçekten çok zor bir rakip

Hepsine katılarak Gürcistani da eklemek isterim eskiden sadece fiziksel bir takımdı artık teknik olarak da bir hayli geliştiler gerçekten çok zor bir rakip
Katılıyorum. Hatta Slovakya, İskoçya ve Arnavutluk da çok dirençli takım bence. Turnuvanın en zayıf takımı muhtemelen Romanya, Polonya ve Türkiye.

Türkiye kötü değil de eksik bir takım... Yok şöyle bir düşündüm de orta saha ve kanatlar dışında köyü bir takım... Forvet barış olursa Ferdi oynarsa stoperde apo ve Kaan iyi işler yaparsa 11 yine idare eder bir duruma geliyor...

Tahmin oyunu olmayacak mı bu turnuvada @mod gardaşlar

Montella Okan hoca gibi yapmalı. Her maçı ayrı düşünmeli. Portekiz maçını düşünüp gürcü maçında rotasyonlu kadro ile çıkmamalı.

Banada cıkmadı malesef, karaborsa da cokca satılıyor da 400-500 euroya portekiz macı icin, ama verilir mi bilmiyom, kafa gidip geliyo
Baya iskence olacak diyorlar bu sene güvenlik önlemleri çok yorucu olur bilmiyorum bende fırsat da çıkmayacak gibi rdas

Geri
Üst Alt