Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.839
- 26.225
- 3.183
Ben bir 20 dakika önce söyledim zaten
yine % vermiş kafadan sorunlu harbi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir 20 dakika önce söyledim zaten
Umarım bu yavşağa Avustralya ile oynayacağımız maça vermezler,yoksa televizyonu balkondan aşağı atarım.Ertem beğenmezken daha beteri geldi.
Bu nasıl maç anlatış şekli?
Musiala olmazsa şaibe vardırrüdiger iti tamam la seni maçın adamı yapacaklar
Sorloth Norveçli degilmiydi ustahöylunt yerine sörlothu alsaydı neler olurdu kim bilir @Aydın Uzunoğlu
aynen adamı gereksiz linçledilerGökhan Abdik iyi spikerdir neden takıldınız bu kadar
Sipastik herif kaleye bakacağına önündeki topa bakıyor. Rastgele şut deniyor o da kaleyi tutarsa gol işte. Bu mallıkla nasıl premier ligde bunu barındırıyorlara hayret verici.Havertz 2 tane çok net pozisyon harcadı yav
Bunu Erman Toroğlu ya sormak lazım, hangi futbolcunun nerede oynanacağını daha iyi biliyor.höylunt yerine sörlothu alsaydı neler olurdu kim bilir @Aydın Uzunoğlu
Sakat.Nelson niye çağrılmadı Danirmarka milli takımana?
Bu TRT birtek bende donuyor saniyordumTrt bilerek kötü maç yayınları yapıyor gibi deliyor. Bugün ilk maçı izlediğim frekans bu maçta yoktu. Bildiğin yayını kesmişlerdi. İnsanlar tabii ye yönelsin diye yapıyorlar gibi geliyor. Çünkü herkes maç yayınların sıkıntıyı iletiyor ama adamlar sanki hiçbir sıkıntı yokmuş gibi oralı olmuyor ilginç. Tabi bir tane bile kendine gasteci diyen adam bunu sorgulayamıyor.
Furkan mağarasına geri döndürudiger man of the match oldu.
Napayım la her yer erkek doluyduDişi taraftarlari gösterir insan hain herif
Ispanya-Gürcistan macinin galibiKEKSTRA gibi yol.
Ne kadar dandik takım var ev sahibi Almanya nın gönlü olsun diye vermişler. Bir sonraki turda kim geliyor, Cebelitarık mı?