Tanrı Dağlarında buluşalım Recebimkımız içtim
dostum benım bozkurt biraz soluklanıyorTanrı Dağlarında buluşalım Recebim
yko ya gece 2 ye kadar falan tulandı kadıköy cadde taraflarında - uzun süredir olmuyordu pek.Suyun öte tarafındaki ayyaş viskiyi fondip yapmıştır kazandık ve fenerliler dönmedi diye
Avusturya ile erken final yapmışız.
Maç önü analizi ve başlangıç taktiği mükemmeldi. Tempo yapmalarına izin vermedik defansı derinde kurarak. Sabitzeri tamamen pasifize ettik. Bireysel performans olarak kenan harici hepsi iyiydi çocukların. Mükemmel oynadık ve kazandık.İyi oynamadık, iyi mücadele ettik ama ilk 20-30 dk eyvah eyvah demiştim açıkçası. 2 top yapamadık resmen adamlar net pozisyona girmese dahi tek hakimiydiler sahanın.
Asist yaptıktan sonra tiribüne hareket çeken Arda sahaya patır patır yapmasına rağmen halkın gözünü boyadı gene. Kenan gerçekten çok kötüydü. Bu ikisine de çok uzun süre sabreden hoca da bence günün kötülerindendi. Barış da yorgunluk vardı, adamın nerede oynadığı belli değil. Değişik bir taktik anlayışı var hocanın ama Barış artık havlu attı son dakikalarda sahanın da ağırlığıyla. Orkun turnuvanın başından beri en iyi topunu oynadı. Merih ve Kaan çok çok iyiydi.
Maç önü analizi ve başlangıç taktiği mükemmeldi. Tempo yapmalarına izin vermedik defansı derinde kurarak. Sabitzeri tamamen pasifize ettik. Bireysel performans olarak kenan harici hepsi iyiydi çocukların. Mükemmel oynadık ve kazandık.
İyi oynamadık, iyi mücadele ettik ama ilk 20-30 dk eyvah eyvah demiştim açıkçası. 2 top yapamadık resmen adamlar net pozisyona girmese dahi tek hakimiydiler sahanın.
Asist yaptıktan sonra tiribüne hareket çeken Arda sahaya patır patır yapmasına rağmen halkın gözünü boyadı gene. Kenan gerçekten çok kötüydü. Bu ikisine de çok uzun süre sabreden hoca da bence günün kötülerindendi. Barış da yorgunluk vardı, adamın nerede oynadığı belli değil. Değişik bir taktik anlayışı var hocanın ama Barış artık havlu attı son dakikalarda sahanın da ağırlığıyla. Orkun turnuvanın başından beri en iyi topunu oynadı. Merih ve Kaan çok çok iyiydi.
Konya olsa severdinnolmuş bu herife niğde ülkü ocakları başkanı gibi