EURO 2024 Son 16 | Avusturya 1-2 Türkiye | MS | 2 Temmuz | TRT 1

İsmail çok iyi bence
Katılmıyorum çok ciddi pas hataları ve top kayıpları yaptı 3-4 tane net kontra şansı veriyordu rakibe 1 tanesini Abdülkerim diğerlerini de Merih ve Kaan engelledi. Ben bu maç beğenmedim İsmail'i. Merih, Mert ve ilk 15 dakikadan sonra Ferdi en iyileriydi bence.

46'da Kenan yerine Kerem girmezse Montella benim için bitmiştir.

Kenan yetersizliğinden,
Arda iğneliginden pas atmıyor, kendine oynuyor, tam bir bencil köpek, biride kulağını çekmiyor, hocan olsun bakalım Terim ne ayar verecekti.

Menfaatini, milli değerlerinin önünde tutan topçular izlemek istemiyorum hangi takımlı olursa olsun.

1719950171920.webp

Arda yerine hakan olsaymış şu maçta...

Kenan butun toplari ezdi arda fena degil orkunu da begendim hakani aratmiyor suana kadar

Ikinci yari acayip baski yiyecegiz kacinilmaz olarak o yuzden ismaili dkk 60 gibi cikarmali

6 yediğimiz adamlara karşı iyi direndik. Adamlar fizik güçle ön alan baskısı yapmaya çalışıyor ama biz daha hızlı ve yetenekliyiz. İkinci yarı ayakta kalabilirsek bir tane daha atabiliriz ama orta sahaların alayı kartlı. Orkun baya iyi oynadı, Orkun olmadan bu maçı zor alırız gibi duruyor...

arda gayet iyi top tutuyor sakin

ardaya takanlar boş yapıyor

bu takıma ve galatasaraya iftira atanlar da öyle
çok ileride ama - ortaya biraz geldiği anda BAY ve Kenan tarafından ekmek yememiz lazım ama olmadı bir türlü

derin top tehlike ama hiç atamadık daha.

Alman kanalında Avusturya'ya penaltı olabilirdi diyorlar.

Aynı bein'in bizim pozisyonları 20 defa tekrarlaması gibi gösterip durdular.

Geri
Üst Alt