- 26 Eylül 2012
- 121.839
- 72.305
- 5.068
Müthiş sempatik bir herif yav.
Çok seviyorum bu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş sempatik bir herif yav.
biraz hocayla da alakalı muhtemelen sınırsız özgürlük veriyor bu ikisine sahada. Bunlarda genç toy doğru oyunu bilmiyorlar. Real'de Juve'de böyle oynayamazlar.Arda da bencil. Geçen maç sinirden kumandayı yedirdi bana. İkisi de olur olmaz her yerden şut deniyorlar.
Arda bu maçta da BAY'a top atmazsan ana avrat söverim sinsi velet
bulgar turku. neyse. sorunun cevabını bilmiyorsun sanırım.Bulgar göçmeni yanlış bir ifade,
Bulgaristan göçmeni doğru ifade olacak.Arada Bulgar ve Türk kadar fark var.Göçmen olarak gelenlerin alayı Türk.
Gidin güney Amerika dan oyuncu alın gelin...
Ben sövmeye başladım bile.Arda bu maçta da BAY'a top atmazsan ana avrat söverim sinsi velet
Su takima bir tane daha Guney Amerikali iyi gider aslinda.Gidin güney Amerika dan oyuncu alın gelin...
Bulgar türkü dahada yanlış bir ifade hatta art niyetli bir ifade neyse konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok ama yanlış olduğunu söylemek için yazdimbulgar turku. neyse. sorunun cevabını bilmiyorsun sanırım.
kamera fazla çekerse - lord of the rings serisine davet ederler bunu.
ben de rizeli diye biliyorumBulgar türkü dahada yanlış bir ifade hatta art niyetli bir ifade neyse konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok ama yanlış olduğunu söylemek için yazdim
Ilk yarıdan 3 tane döşerlermi diyorsun reisilk yarı 2,5 üst