- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.904
- 4.323
Takımın yarısı kart sınırında gene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış alper rizeli zaten benim orada demek istediğim barıştan ayri birseydiben de rizeli diye biliyorum
Ben olsam topu adamlara bırakırımPres futbolu nasil oynanir görecez az sonra hep beraber
Başarılı oldular mı tamamen bağımlı oluyorlar bize sevgimizi görünce...Su takima bir tane daha Guney Amerikali iyi gider aslinda.
euro2008'de de arda turan volkan demirel kart cezalısıyıdı oynayamamışlardı almanya maçındaeuro 2008'de sakatlar yüzünden cortlamıştık burada kartlar yüzünden patlıcaz.
volkanın ki tam eşeklikti. Bu millete bir avrupa kupası borçlu.2008'de de arda turan volkan demirel kart cezalısıyıdı oynayamamışlardı almanya maçında
Elesek yeter..Takımın yarısı kart sınırında gene
jan koller'i iteklemiştivolkanın ki tam eşeklikti.
Bizi yakarsa bu Arda Güler yakacak,belki gol atabilir ama bu takımı devamlı 10 kişi bıraktığı gerçeğini kapasitesi 20-30 dakika arasında sahada gezinerek 120 dakikadaArda Güleri o fizikle oynatırsa 11-10 oynarız. Barış Alper'de forvette oynarsa 9-11 nah yeneriz Avusturya'yı.
Bulgar türkü diyorsun,hem Bulgar hem Türk olamazsın.O zaman Türkiye den Yunanistan a mübadele ile gidenler de Yunan Türkü mü?bulgar turku. neyse. sorunun cevabını bilmiyorsun sanırım.