EURO 2024 Son 16 | Fransa 1-0 Belçika | MS | 1 Temmuz | TRT 1

IMG_6503.webp

Maskesi yenilendi

1719848779409.webp

:) hehehe Hollandalılar da baya var. Avusturya bir ailenin de fotosunu çektim diyemedim yarın görüşürüz diye :)

IMG_6520.webp

Fransa: Maignan, Kounde, Upamecano, Saliba, Theo, Kante, Tchouameni, Rabiot, Griezmann, Thuram, Mbappe

Belçika: Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Carrasco, Onana, De Bruyne, Doku, Openda, Lukaku

daha onceki mesajlarim dan birinde -fransa tarafini bu turnuva da defansif buldugumu belirtmistim. back to the *2004 ~ gibi oynuyorlar. gol olarak da kisirlar. fransizlarin en begenmedigim *donemidir -futbol performanslari adina.

bugun dembele yedege cekilmis. tchouameni 11e girmis.
442 nin esnek 4312 ~ 433'u profillerle yayilacaklarini bekliyorum. reaksiyonda 442 ,aksiyonda(433 vs gibi gibi ) .
fransa nin bu taktik degisimi bakalim ise yarayacak mi. . .

belcika tarafi 442 esnek 433u ile yanit verecegini bekliyorum.

versuslar da son maclar da fransa galip gelse de, bu aksam kdb liderliginde belcika bold bir reaksiyon verebilir. belcika tarafin da 11de *openda secimini surpriz buldum. yedeklerinde ise -cok begendigim *trossard ve son sezon cok iyi ve istikrarli efektif buldugum *bakayoko mevcut.

macin gidisatina gore,olasiiliklar baglamin da : *tross ve *bakayako dan -macin seyrini degistirecek bold dokunuslar bekliyorum.

guzel mac olursa tadina doyum olmaz. bi nevi avrupa derbilerinden oldugundan uzun yillardir begenerek izledigim bir versus.fransa-belcika .

hak eden kazansin. belcika cikolatasi ve kdb icin belcika nin cikmasi tarafima yuzde tebessum ettirir .

@Kalender Cengiz fotolar icin tesekkurler sevgili kalender.
iyi seyirler diliyorum.

saygi ve selamlar.

Bu griesman bir beni mi gıcık ediyor?

Geri
Üst Alt