EURO 2024 Son 16 | İngiltere 2-1 Slovakya | MS | 30 Haziran | TRT 1

Sanchez ve Nelsson kadar stoperleri yok gibi duruyor.

Şöyle bir maç

1719765829425.webp

slavia prag topçuları, uydurukmarkt sitesinin şişirilmiş yıldızlarına karşı eu24'te döktürüyor.

gs o takıma karşı 2. maçın 70. dakikasına kadar turu geçiyordu. sol bek berkan ile 10 kişi kalınca maç bir anda koptu.

o devre arasında bir tane sol bek alamayan başkan şimdi "transferde yetki benim" diyor.

"dursun" pişmanlıktır.

Ulan aslında Şikriniyar epey gerilemiş falan diyom da şu haliyle de Nelsson'un iyi yaptığı her şeyi ondan daha iyi yapan bir herif. Icardi tarzı bir fırsat çıkarsa neden olmasın diye düşünmeğe başladım

Biz bile herhalde bu salaklari zorlardik, böyle anti futbol olmaz yav

slavia prag topçuları, uydurukmarkt sitesinin şişirilmiş yıldızlarına karşı eu24'te döktürüyor.

gs o takıma karşı 2. maçın 70. dakikasına kadar turu geçiyordu. sol bek berkan ile 10 kişi kalınca maç bir anda koptu.

o devre arasında bir tane sol bek alamayan başkan şimdi "transferde yetki benim" diyor.

"dursun" pişmanlıktır.
Takımı o deplasmana sağ ve sol beksiz çıkaran herkes sorumludur

Hahaha yaw kullandigim kelime gereksiz cok ince analiz yapan kisiler icin kullanilir. Her neyse.
Türkçe'de anlamı o değil

Ben de bu adam top üye dersem çok klas üye manası çıkabilir ama başka bir mana da çıkabilir o kişi de darılır haliyle. Forumun dili de Türkçe dolayısıyla anlayış göstermek lazım

Geri
Üst Alt