- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sanchez ve Nelsson kadar stoperleri yok gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha yaw kullandigim kelime gereksiz cok ince analiz yapan kisiler icin kullanilir. Her neyse.HUM cok güzel bi herif
Avusturya final oynarsa şaşırmam.
Maçı kafamda oynuyorum dingilizler nasıl gol atabilir çözemiyorum. Saka bir şey yapabilir, belingam penaltı alabilir veyahut kornerden olabilir. Organize bir şey çıkmaz.Enisten tüyo almis gibisin
Takımı o deplasmana sağ ve sol beksiz çıkaran herkes sorumludurslavia prag topçuları, uydurukmarkt sitesinin şişirilmiş yıldızlarına karşı eu24'te döktürüyor.
gs o takıma karşı 2. maçın 70. dakikasına kadar turu geçiyordu. sol bek berkan ile 10 kişi kalınca maç bir anda koptu.
o devre arasında bir tane sol bek alamayan başkan şimdi "transferde yetki benim" diyor.
"dursun" pişmanlıktır.
Türkçe'de anlamı o değilHahaha yaw kullandigim kelime gereksiz cok ince analiz yapan kisiler icin kullanilir. Her neyse.
tüm transferleri ben yaptım / yapmadım, tüm yetki benimdi demedi mi?Takımı o deplasmana sağ ve sol beksiz çıkaran herkes sorumludur
Turkcem kotuTürkçe'de anlamı o değil
Ben de bu adam top üye dersem çok klas üye manası çıkabilir ama başka bir mana da çıkabilir o kişi de darılır haliyle. Forumun dili de Türkçe dolayısıyla anlayış göstermek lazım