- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
Sorsan her biri 100 milyon oro
Allahın balonları
Allahın balonları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingiliz pasaportlu olan direkt 30m piyasa degeriyle felan kariyere basliyor, coplerSorsan her biri 100 milyon oro
Allahın balonları
1-0 dedim malgate'i dusunerek ama onu bile beceremeyecek gibi .dOyunda bu Maç'ın tahminine 2-1 Skor oynamak istemiştim ama şampiyonluk şansı için 3-0 Skor oynadım 4-1 bitmeli bu Maç bence yav![]()
Herifler zaten iyi lan baslarında bir yönetici yok fifa mı oynuyorsun da kendilerince bir sey yapmasını bekliyorsun topçulardanIngiliz pasaportlu olan direkt 30m piyasa degeriyle felan kariyere basliyor, copler

Bu durumda biz final oynarsak şaşırmam.çarşamba viyanaya dönüş biletleri alındı bile
Sausgeyt batirdi, korkak futbol oynatiyo, biz bile elek ederdik su durumdaki halleri rezilHerifler zaten iyi lan baslarında bir yönetici yok fifa mı oynuyorsun da kendilerince bir sey yapmasını bekliyorsun topçulardan![]()
Korkak futbol bile değil bu herif futbol oynatmıyorSausgeyt batirdi, korkak futbol oynatiyo, biz bile elek ederdik su durumdaki halleri rezil
Marcus Rashford, Jack Grealish, James Maddison, Eric Dier, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Jadon SanchoKorkak futbol bile değil bu herif futbol oynatmıyor![]()