Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.610
- 20.631
- 1.848
İngiltere çok kötü oynuyor ve bu ödüllendirilmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Ingiltere'ye karsi yapilir da Isvicre'ye boyle kapanmazlardi. Ingiliz futbolunun kazanmasi icin Southgate hiyarindan kurtulmasi lazim. Ha bize ne ingiliz futbolundan o da tartisilir tsbi ki.Şu Slovakya izlenir mi abi gözünü seveyim bunlar çıksa ne olacak
Gürcistan da bizden gol yiyene kadar aha böyle oynuyodu istemiyorum abi böyle takımları bi futbol zevkimiz var onu da katlediyolarKesinlikle katılıyorum amirim. Tohumuna para saymadık hiçbirinin. Futbol izleyelim Sivasspor maçı değil

Hocam Ingiltere'ye karsi yapilir da Isvicre'ye boyle kapanmazlardi. Ingiliz futbolunun kazanmasi icin Southgate hiyarindan kurtulmasi lazim. Ha bize ne ingiliz futbolundan o da tartisilir tsbi ki.
Ingilizlerin futbol oynamayı hatırlaması için önce hocaları olması gerekiyor o yuzden oynamazlar rtaş.İsviçre -İngiltere güzel maç olur diye düşünüyorum ..İsviçre'nin kadro da güzel belki İngilizler futbol oynamayı hatirlar
Bizim bazı noktalarda kazma ama yetenek açısından Slovaklara falan karşılaştırılmayız biz. Slovaklara bir tane Kerem Aktürkoğlu olsa maç çoktan biterdi bence. Hatta şöyle söyleyim bizim beğenmediğimiz Yunus bunlarda olsa pamuğa sararlar o derece.Slovakya aynı Türkiye gibi. Bir sürü kontra atak olabilecek pozisyonu yediler. Rahat kazanabilirlerdi.