EURO 2024 Son 16 | İngiltere 2-1 Slovakya | MS | 30 Haziran | TRT 1

What foul diyor olm hiç mi anlamadın

1719770887381.webp

Süper golüyle ülkesini elenmekten son anda kurtarırken böyle baktım tv ye :asd:
1000019053.webp

Southgatein hocaligina bak Mainoyu çıkarıp Ezeyi alıyor orta sahada ribaunt toplaması gerektiği an tüm yükü Rice'a bıraktı.. O kadar ballı ki maç boyu müthiş savunma yapan Slovakya tactan gol yedi..
Ayriyetten Gordon-Eze-Watkins -Palmer 4 lusunu bana verseler bu malın Saka-Foden-Bellingham-Kane 4 lusunden iyi top oynatirim.. Şu adamları çöp etmek büyük basari gerçekten..

Hocam Ingiltere'ye karsi yapilir da Isvicre'ye boyle kapanmazlardi. Ingiliz futbolunun kazanmasi icin Southgate hiyarindan kurtulmasi lazim. Ha bize ne ingiliz futbolundan o da tartisilir tsbi ki.

İsviçre -İngiltere güzel maç olur diye düşünüyorum ..İsviçre'nin kadro da güzel belki İngilizler futbol oynamayı hatirlar

Ilk defa Bellingham'i fantasy'den cikardim ve adam gol atti. ABV.

Slovakya aynı Türkiye gibi. Bir sürü kontra atak olabilecek pozisyonu yediler. Rahat kazanabilirlerdi.

Slovakya aynı Türkiye gibi. Bir sürü kontra atak olabilecek pozisyonu yediler. Rahat kazanabilirlerdi.
Bizim bazı noktalarda kazma ama yetenek açısından Slovaklara falan karşılaştırılmayız biz. Slovaklara bir tane Kerem Aktürkoğlu olsa maç çoktan biterdi bence. Hatta şöyle söyleyim bizim beğenmediğimiz Yunus bunlarda olsa pamuğa sararlar o derece.

Slovakların savunma hatları da bizden çok daha iyi. Solbekleri Hacko Ateletico istiyormuş. Feyenord oyuncusu 30 milyon değeri var. Vavro ve Skrinar da iyiler..

Futbol o kadar bok bir hale geldi ki. Pas yanındakine pas, ortadakine pas. Pas babam pas. Bir yerleşelim bir iki kişi kontra yapsın yok.

Kontraya çıkan da pas yapıyor

Aut atışı kullanırken kale direklerine arka bacakları ile 7-8 kere vurmadan topu oyuna sokmayan Slovak kaleci 2 tane yiyince topu yıldırım hızıyla oyuna sokuyor.

Geri
Üst Alt