- 20 Ağustos 2017
- 19.272
- 12.936
- 1.653
Yalniz bu ispanyollar niye boyle kucuk adilikler pesinde kosuyor yaw. Erkek topcu kalmamis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek degil yav direkt kadrodan attım herifi transfer ama zabitser de bir seyler yapacaktır.yedek mantığı sende ters çalışıyor maçı önce olanlar oynayacak puanı az olanı değiştircen
Allah razi olsun tuttugun altin olsunsayemde kazandın mı
zabitser agayı bende aldım bizin mtyi delik deşik edecek büyük ihtimalYedek degil yav direkt kadrodan attım herifi transfer ama zabitser de bir seyler yapacaktır.
ac doyur o para ile dostum sen yemeAllah razi olsun tuttugun altin olsun
Şerefsiz barça sen ne ballı bi takımsın yamal resmen piyango olsu adamlara. Nereden bulup çıkarıyorsunuz şunları
Haramdir zaten bogazimizdan gecmez.ac doyur o para ile dostum sen yeme
O zaman arda
Olsun yav arda messiden iyi16'lık Yamal'ın geçemeyeceği 1 tane topçu yok, çok yetenekli velet cidden.
Furkan ve berat var işte,ada varMoralim çok bozuk yıllardır bi tane dişe dokunur topçu çıkmadı altyapıdan.
bize gelse Demirbay muamelesi görürRuiz gibi orta sahaya tek atsak şöyle 3-5 sene kafamız rahat olsa.
Şimdi umutlanabiliriz.zabitser agayı bende aldım bizin mtyi delik deşik edecek büyük ihtimal