- 26 Ocak 2021
- 35.778
- 34.362
- 2.233
Riederi alsak hoş olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ofans hattı en azından BAY kısmı bu İtalya'dan iyi bence. Bütün maçlarda kısırlardı leş gibi oynuyor daha doğrusu Anadolu takımı gibi mücadele ediyorlarBizim Avusturya maçı da böyle geçer herhal.
Bizim Avusturya maçı da böyle geçer herhal.
Ofans bunlara gore iyi de onlara top atacak adam yok. Bir hakan vardı o da gitti. Top kayiplarimizla beraber bütün maç Avusturya oynar biz izleriz.Bizim ofans hattı en azından BAY kısmı bu İtalya'dan iyi bence. Bütün maçlarda kısırlardı leş gibi oynuyor daha doğrusu Anadolu takımı gibi mücadele ediyorlar
0 aldık mı maçı canımAdam bariz kırmızı veremedi var bile çapıramadı
Şimdi alıcam kanka devre arasını bekliyordum, ms bi aksilik olmazsa 1-10 aldık mı maçı canım
olm böyle şeyler söyleme korkuyom, 2 defa bu olacak dedin farklı bir sonuç çıktı. bu 3 :dŞimdi alıcam kanka devre arasını bekliyordum, ms bi aksilik olmazsa 1-1
Yok half space yok asist zone diyen tayfa getirdi kesin bunu da.Batı tabiri mi bu heis
Prömiyer ligde böyle bi şey duymadım hiç
Valla ağzımdanmıdır nedir bilmiyom tam olacakken olmadıolm böyle şeyler söyleme korkuyom, 2 defa bu olacak dedin farklı bir sonuç çıktı. bu 3 :d
Melih ağzın hakkında nasıl bir cümle kurduğunu tahmin et şimdi. o sadece haha atacakValla ağzımdanmıdır nedir bilmiyom tam olacakken olmadı![]()
AlmaŞimdi alıcam kanka devre arasını bekliyordum, ms bi aksilik olmazsa 1-1