EURO 2024 Yarı Final | İspanya 2-1 Fransa | MS | 9 Temmuz | TRT 1

ispanya'da savunmada cezalılar var, mbappe ve arkadaşları seçimde istediği sonucu aldı hepsi çok moralli fransa kazanır

İspanyayı destekliyorum ama Fransa sahada yenilmez duruyor oyuncu kalitesiyle.

Fransa gol yemiyor ki. Penaltılara gider muhtemelen.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pustif fıtbol kazanmalı.

Hiç mikimde olmayan maç.

UEFA'nın Merih'e yaptığı şerefsizlikten sonra kupayı alıp üzerine oturabilirler.

Elendikten sonra turnuvanın devam ettiğini unutmuşum. İspanya normal şartlarda farkla kazanır derdim ama Fransa da turnuva takımı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

versuslar arasinda en begendiklerim den: fransa versus ispanya.

bir tarafta - fransa 84 ve 2000 'inin sampiyonu...
diger tarafta - ispanya 64 , 2008 ,2012 sampiyonu.....

iki ekol sampiyonun son euro versusu : 2012 finallerin de *ceyrek de karsi karsiya gelip - ispanya'nin maci 2-0 kazanmasiyla sona ermisti...

akabindeki surecte euro nations liginde 20/21 *finalinde karsi karsiya gelen devlerden bu sefer - kazanan taraf - fransa idi . 2-1 < - >

bizle ilgili bi anektodu da paylasayim istedim : hafizam yaniltmiyorsa - bizim *leo dubois bu macta pavard'in yerine 70lerin sonlarin da oyuna girmisti . o sira mac 1-1 di,
girdigi dakika nin uzerinden saniyeler gecti 80 de fransa 2-1i buldu kupaya uzandi .

maca dair bir kac detay ve olasi 11lere dair yorumu bir sonraki mesaj da yapmayi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.

Griezmann yedek

Gol mol olmaz adam korkudan grizmani da kesmiş. Çemeni, rabyo, kante, kamavinga çıkacak herhalde.

Fransa yine gol atamaz. 0-0 bitirmeyi başarırlarsa penaltılarda şansları olabilir

@Alper Altun *kendisi turnuva da fransa adina kaptanla beraber hayal kirikliklarin da basi cekiyor . <- bu dusuk form durumuyla -> macta *olmamasi fransa dan bir sey eksiltmez kanimca .

portekiz macinda *grieazman'in oyundan cikip yerine son yarim saat *dembele nin girip cok basarili oynamasi,yari finalde kimin sahada olmasina dair -ismin- hoca icin bi nevi yaniti da oldu .kanimca.

kaptan'i da aslinda kesse, itiraz eden olmaz, , ki, eski efsane kimi oyunculari bu yonden tavsiye bile yazdilar. bu form ve saglik problemi dolayisiyla kaptan yedege cekilmeli -onerisi. diger yandan , nacizane dusuncem kaptanin sahada olmasi gerektigi,,, hem kapanisi adina yakisir babinda hem
kaptan olusu ve de genel ismi aurasi dolayisiyla yedege alinmamasi belli bir mantiga oturuyor kagit uzerinde.
bugun maca damga da vurursa sasirmam. buyuk ozellikle ikonik oyuncular beklenmedik bir anda ibreyi kendi tarafina cekebilecek meziyetlerle bezeli.

fransa orta da son mac *cezali *rabiot'un eksikligini bold aradi .

11ler genel aciklanir aciklanmaz ek bir yorum yazmayi dusunuyorum/

saygi ve selamlar

İspanya: Simon, Navas, Nacho, Laporte, Cucurella, Rodri, Fabian Ruiz, Olmo, Yamal, Williams, Morata

Fransa: Maignan, Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez, Tchouameni, Kante, Rabiot, Dembele, Kolo Muani, Mbappe

İspanyol arslani Olmonun fransayi öldürmesini umuyoruz.

@Alper Altun , @Aras Şimşek

fransa adina kanimca turnuva nin en iyi ve en formda oyuncusu ; stoper saliba.

ekurisi upamecano ve kaleci maignan . bu uclunun dengesi muhtesem gorundu tarafima... kalede 1 golu o da lewa nin penaltisi ile gerceklesti . hatta bu 3luye soldaki theo ve sagdaki kounde'yi de ekliyebilirim sahsen.

theo nun karsisinda yamal olacak yuksel ihtimal. bu versus da peak turnuva geciren theo alir kanaatindeyim. sagda kounde versus nico cok renkli gececek esles nazarimda.

basta belirttigim
saliba konusuna ara para ekstra deginmek istiyorum;
kendisi ilk planda yedekti. 2022 dunya kupasi finallerinde upemecano ve ibrahima konate ikilisi tandem yerleri idi. saliba icin hocasinin yapici motive edici elestirisi kisisel algilamayip bunun uzerine calisan saliba ( *duzelttigi nuanslar ; birebir versuslarda daha efektif ,agresif,dominant taraf olmasi gerektigi vb yonler) hocanin istedigi seviyeye gelmesiyle ilk kez 11 basladigi avusturya macinda arnautovic'i pasifize etmeyi basardi...sonra hollanda karsisinda depay'i,,,,,sonra polonya karsisinda lewa'yi,,,belcika macinda lukaku'yu,,,,ve son turda ronaldo'yu pasifize ederek hocasina secimi dolayli ornk performanslar sundu. bugun de ispanya karsisinda morata,olmo,nico hangisi gelirse saliba'yi karsilarinda gecmek icin ekstra meziyetler sergilemeleri gerekecek...

*ispanya tarafinda eksikler onemli isimler. carvajal , stoper le normand, orta saha pedri. ucun den ozellikle carva ve pedri'yi bayagi arayacaklarini dusunuyorum.... < - >
*navas yasi vs dolayli ne derece verim verir muamma. karsida patlama gucu cok yuksek bir oyuncu toplulugu mevcut.
soldaki cucurella da planlar dahilinde bu bolge adina..... < ->
ben yinede *navas -tecrubesi ve dogal bolgesi oldugundan- carva nin yerindeki oynayacak ismin *kendisinin oldugunu dusunuyorum.

*fransa da cezali *rabiot'un donusu kilit olur. son mac kendisini bayagi aradi fransa tarafi . kendisi bugun kumasin dan esintiler sunup maca etki edecegini bekliyorum. <- *dinlenmis olarak da zinde bir rabiot'un ince paslari ile kaptanina beklenen patlamayi bu versus da pas servislerle sunmasini bekliyorum.

*dembele,*muani ,*rabiot ve *kaptan ^ 4lusunden *ofans babinda govde gosterisi bekliyorum...

fransa ozelin de son olarak, - >

kronolojiksel baglamda baktigimda ;
fransa 84 ve 2000 eurolarin da ispanya'yi gectiginin akabinde kupaya uzandi.
bu yari finali de gecerlerse trend devam edebilir. bekleyip gormeli.

4231 ispanya versus cam agaci gorunumlu esnek(442) dizilimli 443 fransa .

guzel mac olsun yari finale yakisan bir denkte dolu dolu pozisyonlari izledigimiz bir versus olmasi temennisiyle .

iyi seyirler diliyorum...

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt