Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Bunlari anlamak mumkun degil , atletizm zaten var , yetenek tamam kisitli biraz kabul , sen buraya gobert i filan getireceksin artik .. herkez papaz olmus

boyle takimlari gorunce litvanya filan ilerlesin istiyorum hakkaten

Oyuncunun gelmemesini de anlamıyorum. Buraya gelmeyeceksin de nereye gideceksin yani?

Gobert bu takımda olsa çok üst düzey seviyelere çıkıyorlar. Birçok takımda böyle ama Fransa cidden hayal kırıklığı.

fransa tam iyiyken 2 kader macinda bize denk geldi , hem eurobasket capraz eslesmesi , hem de olimpiyat elemeleri.. simdi rezil haldeler

bu arada litvanya yine keyif veriyor . YUKARIDAN oynuyorlar !

Yılda 82 maç oynuyor play off oynamayan bir takım bile, çok uzun uçuşlar, ciddi antrenmanlar. Sezon öncesi çok sağlam hazırlanıyorlar. 2 senede 1 Avrupa veya Dünya Şampiyonası oluyor. Bir de olimpiyatlar. Bunlar da insan arada dinlenmek isteyebilirler, gayet doğal bence. Yeni sezona daha iyi hazırlanmak isteyebilirler. Yazın turnuvaya gelse en az 2-2.5 ay demek hazırlık süreciyle falan. NBA oyuncularının gelmemesini anlayışla karşılıyorum açıkçası.

Yılda 82 maç oynuyor play off oynamayan bir takım bile, çok uzun uçuşlar, ciddi antrenmanlar. Sezon öncesi çok sağlam hazırlanıyorlar. 2 senede 1 Avrupa veya Dünya Şampiyonası oluyor. Bir de olimpiyatlar. Bunlar da insan arada dinlenmek isteyebilirler, gayet doğal bence. Yeni sezona daha iyi hazırlanmak isteyebilirler. Yazın turnuvaya gelse en az 2-2.5 ay demek hazırlık süreciyle falan. NBA oyuncularının gelmemesini anlayışla karşılıyorum açıkçası.

Bu dediğin sebepler gelmemesi için fazlasıyla yeterli. Basketbol severler olarak görsel açıdan düşünüyoruz :D

nba in onem ve maddi olarak cok ust duzeyde olmasi milli takim faktorunu saf disi birakiyor

Bizim takımda Porzings'i tutacak adam yok. Letonya kazanır.

Fransizlardan bi oyuncu cildirdi nedenini anlamadim. Isyerinde ses yok sadece görüntü takip ediyorum bu yüzden.

letonyaya kaybetmemizi cok umursamiyorum , mac gunu salonda canim sikilir ama ispanya ya da hirvatlara karsi sansimiz cok az, tabi ki hirvatlarla oynamamiz ve letonyayi yenerek salondan ayrilmak mutlu eder ama jenerasyon yavas yavas gelisiyor , bu cocuklara herkes tesekkur edecek zaten

guzel maclar yasatiyorlar her turnuva ... diger salona tasimamiz da guzel olacak , elenecegiz ve diger takimlari takip edip turnuvayi noktalayacagiz

esas dunya kupasi elemeleri basliyor , letonya orada da rakibimiz , isvec ve ukrayna ile birlikte ... 4 takimda ilk 3 e girip birlesen gruplarda da 6 li grubun ilk 3 une girmeye calisacagiz

toplamda 32 ile baslayan rakam 12 ile noktalanacak ... zor olacaktir

Ilk macimiz turkiyede 23 kasimda letonyayla

Son düzenleme:
Fransızlar ağlıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Size ic burkacak bazi haberler vereyim mi ? Dunya sampiyonasi ile ilgili . 2019 daki

Grubumuzda letonya var , isvec ve ukrayna var ... bu 4 takimdan 3 u cikacak , buraya kadar sorun yok

Fakat sonra diger grupla birlesecegiz , o grupta ise slovenya , ispanya ve karadag , belarus var .. muhtemelen belarus elenecektir

Sonuc olarak grubumuz turkiye-ukrayna-letonya-slovenya-ispanya-karadag gibi bir sey olacak ve ilk 3 e girmemiz gerekiyor dunya kupasi katilimi icin

ilk turda oynadigin takimlarla tekrar oynamayacaksin , birlestigin gruptan gelen 3 takimla ic-dis saha olarak 6 mac daha yapacaksin

kisaca 6 takimla 12 mac oynayacaksin ve yukaridaki grupta ilk 3 e girmek zorundasin

esas gurcistan italya macina bakin

gurculer asiri gerilerden gelip one gectiler , son dk larin fitilini atesleyen ise eli ufaktan fileye degdi diye girmeyen topu basket sayan hakem gibi hakemlerdi

bizim sirp macinda ayni pozisyonda ayan beyan temasi basketle degerlendirmemislerdi.

Bu Gürcistan'daki Mike Dixon geçen sene sezon öncesi hazırlık maçında AEK ile bize 30-40 sayı atan herif değil mi? Deli gibi üçlük atmıştı. Şampiyonadan sonra daha sağlam bir takıma transfer olabilir.

letonyaya kaybetmemizi cok umursamiyorum , mac gunu salonda canim sikilir ama ispanya ya da hirvatlara karsi sansimiz cok az, tabi ki hirvatlarla oynamamiz ve letonyayi yenerek salondan ayrilmak mutlu eder ama jenerasyon yavas yavas gelisiyor , bu cocuklara herkes tesekkur edecek zaten

guzel maclar yasatiyorlar her turnuva ... diger salona tasimamiz da guzel olacak , elenecegiz ve diger takimlari takip edip turnuvayi noktalayacagiz

esas dunya kupasi elemeleri basliyor , letonya orada da rakibimiz , isvec ve ukrayna ile birlikte ... 4 takimda ilk 3 e girip birlesen gruplarda da 6 li grubun ilk 3 une girmeye calisacagiz

bu elemeler kötü oldu . futbol gibi yapacaklar ,nba deki oyuncular gelemeyecek

Bu kafa ile daha çok bekleriz genç jenerasyonu falan. Alttan adam falan geldiği yok. Gelenleri de iyi yönlendirip yıldız moduna sokamıyoruz. Bunun en büyük örneği Furkan'dır. Enes Kanter'i falan hiç bahsetmiyorum zaten bildiğin lost case.

Acilen gençlere mental olarak destek verip kariyer planlamasını yapmamız lazım aksi taktirde yok NBA yok NCAA derken kaybolup gidiyor yetenekleri daha parlamadan.

Eurobasket'te A ve B gruplarındaki son maçlar artık tamamlandı. Alınan sonuçlara istinaden son 16 eleme turundaki çapraz eşleşmeler de belli oldu.

Slovenya vs Ukrayna
Finlandiya vs İtalya
Fransa vs Almanya
Yunanistan vs Litvanya

C ve D grubu eşleşmeleri yarın oynanan maçlar sonucunda belli olacak.

Geri
Üst Alt