Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

3-4 sene sonra milli takım tarihinde görülmemiş bi takım ortaya çıkabilir. Özellikle onuralp in bu sene efeste göstereceği performans çok önemli. 18 yaşında A takıma çıktı. Orada iyi işler yaparsa aynı doncic gibi nba takımlarının ilgisini çekebilir. Bu turnuva başlamadan önce gruptan çıksak yeter dedim. Öylede gözüküyor ispanyayla oynayacağız. Onlar bizi çok büyük ihtimal yener. Metafizksel olaylar olursa şansımız var :D Sonraki turnuvalarda bu takım çok farklı şeyler yapacaktır.

Kendim de küçüklükten beri basketbol oynayan yaşayan birisi olarak basketi izlerken futboldan bile daha fazla heyecanlanıyorum. Bu tip düşüşler de insanı üzüyor. Neyse yapacak bir şey yok ellerinden geleni yapıyorlar en azından.

Dönüyor laaaaaağn!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Helal be son çeyrege 6 sayı geride giriyoruz. 13 sayıdan döndük. Olacak olacak!

GSCimbom Mobile App

Bu takımla gurur duyuyorum,bu takıma saygı duyuyorum.

Port 4 faul, timma 4 faul. Meier's 3 faul. GELİYORUZZZZ

Hirvatlar da asiri guclu , yine 100+ ile kazandilar ,yani bu maci kazandik kaybettik olayi aslinda

hirvatlar da ispanya ile son topa kadar oynadilar, bizi eleyeceklerdir ama hakemler dogruyor en kritik yerlerde

Porzingis katkı verdiği kadar zarar da veriyo letonya'ya girdiğinden beri her topu eline alıp şut atmaya çalışıyo.atabildiği kadar atsın bence en azından diğerlerinin ritmini bozuyo illa ki kaçıracak iyi savunma yapıyoruz şu an.

Cedi çok iyi karakter herif takımın yarisi

Hadi bakalım. Fark 4 alabiliriz. Geri güzel döndük. Porzings ve Blums'u tutmamız gerekiyor.

Şu takımda 1 tane pg olsa başka şey olurdu

Porzings'i tutmadıkça kazanamayız. Adam ekstra katkı veriyor. Hem savunmada hemde hücumda NBA'in altını üstüne getiren bir oyuncu yani !

Geri
Üst Alt