EuroBasket E Grubu 2.Maç | Almanya 73-67 Türkiye | 9 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: EuroBasket E Grubu 2.Maç | Almanya 73-67 Türkiye | 9 Eylül | Maç Sonucu

Anlamadığım halen niye

Ömer-Ersan-Hidayet-Ömer-Kerem de ısrar ediyor Orhun.

O faulü maç içerisinde faul kullanan en kötü adamlarına yaptık. Tercihte hata yok. Ama dediğin gibi baskılı bir alan savunması denenip 15 saniye civarı faul yapabilirdik.

Yani. Deneyebileceğimiz en iyi yöntem buydu. Süre de var bu kadar acele edilmenin nedenini de anlamadım ayrıca. 1 molamız kalmış, bekle bekle bekle iyi savunma yapmayı dene olmazsa faulü yaparsın.

Valla sinir oluyorum ya.

Sırbistan'ı yen, Litvanya'nın almanyayı yenmesini bekle. hep başkalarının yardımıyla bi yerlere gelmeye başladık.

Futbolda Azerbaycan, Basketbolda Büyük Britanya ve Şimdi de Litvanya !

Bi baska amatörlükte 4 faullü Nowitzkiyi Koca periyotta attiramamak.

Omer onan ligdeyken harika oynuyor... Milli macta berbat...

Anlamıyorum...

Hoca ne yaparsa yapsın bu basketçilerin hiçbiri adam gibi atış yapamadı bu turnuvada. Hocası kadar oyuncusu da berbat bir takımdı.

Katılıyorum 20 de 10 serbest atış atmışız bu maç.

3 lük yüzdemiz de turnuvanın en kötüsü olabiliriz.

Hücum da iken dikkat ediyorum bizim takımda herkes bekliyor. Son 7 saniye kala zorlama atışlar yaparak maç kazanmaya çalışıyoruz.

Hücum da iken dikkat ediyorum bizim takımda herkes bekliyor. Son 7 saniye kala zorlama atışlar yaparak maç kazanmaya çalışıyoruz.

Guard top dağıtmazsa sen bir şey yapamazsın ki. Kerem kalçasını rakibe verip yavaş yavaş top getiriyor, sonra Hido'ya veriyor. Hido biraz zorlayıp fantezi bir atış yapıyor girmiyor. Bu böyle gidiyor.

Guard top dağıtmazsa sen bir şey yapamazsın ki. Kerem kalçasını rakibe verip yavaş yavaş top getiriyor, sonra Hido'ya veriyor. Hido biraz zorlayıp fantezi bir atış yapıyor girmiyor. Bu böyle gidiyor.

Ömer onannın elinde top bekliyor birisi gelsin pas atıp ikili oyuna gireyim diye, yok arkadaş hepsi öyle bekliyor.

Enes Ersandan daha faydalı maç içinde. Bu bariz bir şekilde belli ama Orhun ene yine Enesi unutuyor bench te.

Ömer onannın elinde top bekliyor birisi gelsin pas atıp ikili oyuna gireyim diye, yok arkadaş hepsi öyle bekliyor.

Ömer'in savunması ve şutları dışında çok opsiyonel bir özelliği yok sete sette. Ona kızılmaz bu konuda.

Ender - Emir - Ersan - Ömer - Enes

En iyi 5 bu gibi gözüküyor.

Enes Ersandan daha faydalı maç içinde. Bu bariz bir şekilde belli ama Orhun ene yine Enesi unutuyor bench te.

Ben kudurdum vallahi evde. Dirk kenara gelmiş tek uzunla oynuyoruz. Jagla atıldı hala tek uzun. Arkadaş Kaman tek uzunken Enes - Ömer Aşık ikilisiyle oyna bak gör ne oluyor. Dirk oyundayken Enes'le eşleştirirsen olacağı bu zaten.

Ender - Emir - Ersan - Ömer - Enes

En iyi 5 bu gibi gözüküyor.

Ender set oynayabilecek bir guard değil. Kerem sete sette daha etkili ama o da oynamıyor. Şu an iki guardımız bir Saras etmez. Ömer - Enes ikilisini maçın genelinde bir arada oynatırsak hareketli uzunlara karşı etkisiz kalabilir.

? - Onan - Emir - Ersan - Aşık

en iyi 5 bence.

Ben kudurdum vallahi evde. Dirk kenara gelmiş tek uzunla oynuyoruz. Jagla atıldı hala tek uzun. Arkadaş Kaman tek uzunken Enes - Ömer Aşık ikilisiyle oyna bak gör ne oluyor. Dirk oyundayken Enes'le eşleştirirsen olacağı bu zaten.

Yani yani, indireceksin Enese topu pota altında. Dirk e faulü çalıdıracaktı.

Geri
Üst Alt