Eurocup 15/16 ÇF 2.Maç | Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih | M.S | 22 Mart | YARI FİNALDEYİZ!

O sizin isteğiniz Selçuk futbolu bırakana kadar burada

Bakalım kim gidecek bende çok merak ediyorum :):)
Bu herifin ciddi ciddi yeteneksiz,karaktersiz(karakterli hiç kimse GALATASARAY formasını yere atmaz),içten pazarlıkli selçuk olduğuna inanmaya başladım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takım bu btçeyle bunları yapıyor hala bütçe düşürecez diyorlar ERGİN HOCAYLA senelerce beraber olmalı hamite sadece verilen parayla basketbol bütçesine verilse neler olacak üzerine birde salon yapılsa bu takıma adam gibi bir sponsor bulamayan yönetime yine ne demeli helal olsun bu taraftara bu oyuncu ve hocalara .

Doğru tespit.

@
CimbomHaberTR
2 sa.2 saat önce
Ergin Ataman'ın maaşında indirim yapan Basketbol bütçesini azaltacak olan bu adam hangi yüzle sevinebiliyor.

CeLiDOMUIAAI1ik.jpg

bu adamın herhangi bişeye sevinmeye hakkı yok kendi bişeyler yapmış gibi ortaya çıkmasın futbolun içine etti ergin atamanı küstürdü ona indirim buna indirim diyerek..burdaki gülüşü anlayan varmı o ne ya

Aydin'in Fenerbahce'li oldugunu daha anlayamadiniz mi?

Sürekli Selcuk'u aciklamasiz savunan, birak Selcuk'u, yerlileri aciklamasiz koruyan ve takim'in en iyilerini elestiren bir sacma üye ne olabilir?
He birde avatar'in Fenerbahce maci olmasi tesadüf olmali.

Aydin'in Fenerbahce'li oldugunu daha anlayamadiniz mi?

Sürekli Selcuk'u aciklamasiz savunan, birak Selcuk'u, yerlileri aciklamasiz koruyan ve takim'in en iyilerini elestiren bir sacma üye ne olabilir?
He birde avatar'in Fenerbahce maci olmasi tesadüf olmali.
trollleri hiç sevmiyorum ya fenerli troller de oluyo böyle bence işte selçuğu şu dakikada koruyan kişi normal değildir takımın en iyisi sneijdere laf atıyo adam

trollleri hiç sevmiyorum ya fenerli troller de oluyo böyle bence işte selçuğu şu dakikada koruyan kişi normal değildir takımın en iyisi sneijdere laf atıyo adam
Sadece Selcuk ve Sneijder olsa neyse..

Hamit, Sabri gibilerine ses cikarmayan, en iyilerine satilsin diyen üye'dir.

dursunun sevinmeye hakkı mı yokmuş
lan açtırtmayın ağzımı geçen sene gs basketin takim kadrosunu macini malliklarini izleyin
utandirmiyim sizi burda

dursunun sevinmeye hakkı mı yokmuş
lan açtırtmayın ağzımı geçen sene gs basketin takim kadrosunu macini malliklarini izleyin
utandirmiyim sizi burda

Ergin Hoca'dan indirim isteyen Dursun'umu söylüyorsun. futbolculardan indirim istemek etik degil diyordu. Otur 0.:(

Ergin Hoca'dan indirim isteyen Dursun'umu söylüyorsun. futbolculardan indirim istemek etik degil diyordu. Otur 0.:(

ergin hoca kendi kıstı maaşından
ki hocanın da çok hataları vardır geçen seneki transferlerde ama aysal maça çıkmayarak şubenin içine sicmistir ve hala onun donemındeki oyunculara maaş ödeyen bir takımız lol

Sent from my iPhone using Tapatalk

son dakika neden faul yapmadık hala anlamış değilim... 3'lük yeseydik uzatmaya gitmişti

Valla ben de faul yapılsın diyenlerdenim ama 5 saniyede direkt şuta kalkacakları için faul yapmak riskli olurdu sanki. Sonuçta basket faul de olabilirdi. O ilk deneme girseydi son top bize kalacaktı.

Sadece Selcuk ve Sneijder olsa neyse..

Hamit, Sabri gibilerine ses cikarmayan, en iyilerine satilsin diyen üye'dir.
kuşların karakteristik özellikleri bunlar kompleks yapıyolar sneijderi volkana sağlı sollu gönderdiği için çekemiyolar göndermeye çalışıyolar yoksa selçuğu şu durumda sevmek yerlileri korumak direk belli ediyo.Trollük farklı bişey bence

Geri
Üst Alt