Eurocup 15/16 N:2 | Dinamo Sassari 79-74 Galatasaray OB | MS | 13 Ocak | TRT Spor

mccolum'u dehleyin.her hücumun içine ediyor.

Açtım maçı beyler döncek şimdi.

bu sene basketbol , futbol bütün branşlar leşşşş.... Dursun Özbek defol git artık lan

Bizim hoca anca Dorsey'e artistlik yapiyor. Gitsin milli takima. Ben Ekrem Memnun hocayi istiyorum. Her deplasmanda ayni şeyler. Mccolum'un rezil oyununu görmez.

Ergin Ataman milli takıma git artık.. senın aklın orda kalmış.. Galatasarayı daha fazla rezil etme bırak git..

Ergin Ataman milli takıma git artık.. senın aklın orda kalmış.. Galatasarayı daha fazla rezil etme bırak git..

Ümit Allah rızası için sus biraz. İzleme hatta maçları sürekli Ataman diyeceksen.

Geriliyoruz yahu okurken yorumlarını.

Sassariye bu sene avrupadaki ilk galibiyetlerini verdik. Bu gurur hepimizin. Tşkler ataman.

Bizim hoca anca Dorsey'e artistlik yapiyor. Gitsin milli takima. Ben Ekrem Memnun hocayi istiyorum. Her deplasmanda ayni şeyler. Mccolum'un rezil oyununu görmez.

aslında benimde aklıma geldi..ataman artık bi seçim yapmalı şuan kafası kesinlikle bizle değil yerine adam aramaya gerek yok getir ekrem memnunu savunma nasıl yapılır cümle alem görsün..

Sassari bu sezon ilk defa Avrupa'da maç kazandı.

12 maçta 1 galibiyet aldılar o da bizim maçta :)

Geri
Üst Alt