Eurocup 15/16 N:3 | Galatasaray Odeabank 87-59 Szolnoki Olaj | M.S | 20 Ocak | TRT Spor

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Eurocup 15/16 sezonu son 32 turu N Grubu 3. haftasında rakip Macaristan ekibi Szolnoki Olaj.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak maç 20:00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Her iki takımın da grupta bir galibiyeti bulunuyor.

Takımımızda sakatlıkları bulunan Erick McCollum ve Caleb Green bu maçta da yoklar. Yeni transfetimiz Chuck Davis'in bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Yenilmez Armada'ya Eurocup yolunda başarılar.

İç sahada 1 galibiyet alacağımızı düşünüyorum eksikler olsa da Olaj bizim kalibrede bir takım değil.

Cezayı hala kaldırtamadık sonumuz hayır olsun.

15.5 handikap açılmış bu maça zaragoza maçı benzeri olabilir.

Bizimkiler futbolda bu kadar sorun varken basketle uğraşamaz.Elenip lige odaklanmamız daha hayırlı olur gibi.

Lige odaklansak ne olacak acaba ? Şu kadroyla Efes veya Fb'yi geçme şansımız yok. Oldu da şampiyon olduk diyelim, seneye Euroleague'de yine olamayacağız. Artık gitmek için ya A Lisansı almamız yada B Lisansı almamız lazım. Bu bütçeyle A Lisansını da alamayacağımıza göre elde B Lisansı kalıyor. Onu almak içinse Eurocup'da şampiyon olmak gerekiyor.

Benim için Eurocup şampiyonluğu > lig şampiyonluğu.

Ha zaten avrupadan elenince ligde şampiyonluk garanti öyle mi yani sana göre.

Değil tabii ki ama 2 kulvarda gidersek sonunu getiremeyeceğimiz çok açık.4. periyotlarda bitiyor takım.Deplasmanda en son galibiyetimiz Daçka maçı.Teke kalırsak şansımız yükselecek bunu diyorum.

Bu dönemde bunlarla oynamamız avantaj.Güçlü bir takım gelse ve yenilsek bu kadar eksikle beraber çok moral bozardı.

Değil tabii ki ama 2 kulvarda gidersek sonunu getiremeyeceğimiz çok açık.4. periyotlarda bitiyor takım.Deplasmanda en son galibiyetimiz Daçka maçı.Teke kalırsak şansımız yükselecek bunu diyorum.

O zaman ligi sallayıp avrupaya daha fazla önem verelim :)

obradovic argun'u paspas edeceginden dolayi onun olmadigi kulvarda ilerlemek iyi fikir ;)

Geri
Üst Alt