Yalnız Bayern maçındaki taraftar daha iyiydi,bilmiyorum bana mı öyle geldi ama bu akşam atmosfer yetersizdi
Katılıyorum bi ara sus pus oldu salon ya da bana öyle geldi bilmiyorum ama ağızlarına sağlık.Yalnız Bayern maçındaki taraftar daha iyiydi,bilmiyorum bana mı öyle geldi ama bu akşam atmosfer yetersizdi
Yalnız Bayern maçındaki taraftar daha iyiydi,bilmiyorum bana mı öyle geldi ama bu akşam atmosfer yetersizdi
Evet 2 defa kavga çıktı maçta onun etkisi var.Tribünde iki kere kavga çıkmış galiba havayı düşürmüş olabilir.
BjkSj oyuncusu Lamont Hamilton da maça gitmiş foto paylaşmış maçtan. Tepki gelince de silmiş. Twitter'dan baktım Bjk taraftarları kovulmalı falan yazmış ne garip insanlar ya Adam olun da siz de doldurun. Sinan Erdem'de yoklara oynuyor takım
atmosfer kötüydü
tribünde zibilyon tane kavga cikti mallar mac icinde kavga etti
maca gelince
evin yansin schilb
evin yansin caleb
ulan ne zamandir oynamıyonuz yettiniz artik
14 sayiya gelince hic memnun degilim
tur bence onlarin elinde
eger dünkü gibi oynarsak ispanyada eleniriz nett
25 olacak maç caleb schilb yüzünden gitmistir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olm ruh hastasi misiniz, psikolojik tedaviye ihtiyaciniz mi var? Rakip taraftarin olmadigi yerde neyin kavgasi lan bu?? Tribüne insan gibi taraftar gelsin, hayvanlari tribüne almasinlar...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
5 dkda sürmedi ha
20 dk boyunca bi kavga sürer mi lan
Sent from my iPhone using Tapatalk
O 5 dk ettiklerin kavganin icine turp sikayim. Yani bi 2 saat adam gibi rahat duramiyorlar. O hayvanlari birak salona/stada almayi, yanindan dahi gecirmeyecen, gitsinler mahallelerindeki kiraathanelerinde okey istakasiyla birbirinin kafalarina kafalarina vursun, biz de kurtulalim, kendileri de kurtulsun. Mal herifler ya...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk